Putina skolotāja dalās ar stāstu no Krievijas prezidenta bērnības; uzzinātais šokē

© Pixabay.com

Daudzkārt izskanējusī teorija, ka Krievijas prezidenta Putina rīcība ir saistīta ar bērnības traumām un kompleksiem, ir apstiprinājusies, dzirdot viņa skolasbiedru un skolotājas stāstu, raksta "unian.net".

Putina maniakālās tieksmes izpaudušās jau agrā bērnībā - jau iepriekš medijos bija izskanējis stāsts, kurā klasesbiedri un skolotāji runāja par viņa vēlmi nogalināt pīlēnus kaimiņu ciematā, kas televīzijā tika pasniegts kā “varoņdarbs”.

Sociālajos tīklos parādījās arhīva stāsts par to, kā jaunais Putins izrēķinājās ar dzīvniekiem - to 2012. gadā NTV kanāla raidījuma ēterā pastāstīja pašreizējā Kremļa vadītāja klasesbiedri un skolotājs. Videoklipa fragmentu publicējis “Telegram” kanāls “Ukraine 365”.

Pārgājiena laikā kāds no bērniem nozaga pīlēnus no kaimiņu ciema, taču neviens negribēja tos nogalināt. Neviens, izņemot Putinu, kurš paņēma cirvi un brīvprātīgi pieteicās paveikt šo uzdevumu.

Uzvilcis “bendes” sarkano halātu, viņš palūdza kādam nolasīt “spriedumu” nozagtajiem dzīvniekiem, pēc kā sāka cirst tiem galvas. Skatītāji uz stāstu reaģēja ar aplausiem un smiekliem.

Svarīgākais