Selēna Gomesa kļuvusi par vienu no Amerikas jaunākajām sievietēm - miljardierēm

© Scanpix

Selēna Gomesa var pievienot savam garajam sasniegumu sarakstam vēl vienu - viņa kļuvusi par vienu no Amerikas jaunākajām sievietēm - miljardierēm, raksta “CNN”.

32 gadus vecā aktrise, dziedātāja, investore un uzņēmēja tikko sasniegusi finansiālo pavērsienu, kas viņu padarījis par vienu no jaunākajām sievietēm - miljardierēm Amerikas Savienotajās Valstīs, ziņo “Bloomberg”, kas novērtējis viņas neto vērtību 1,3 miljardu ASV dolāru apmērā.

Daļa no zvaigznes bagātības nāk no dziedāšanas, partnerības ar zīmoliem un aktiermākslas, taču lielākā daļa viņas bagātības ir saistīta ar zīmolu “Rare Beauty” - tā ir Selēnas piecus gadus vecā kosmētikas līnija.

Gomesas bagātības pamatā ir viņas daļa skaistumkopšanas zīmolā, kā arī dažādi citi ieņēmumi no mūzikas, aktiermākslas, īpašumiem un naudas, ko viņa gūst no partnerattiecībām, par kurām viņa publicē ziņas sociālajos medijos, kas ietver viņas 424 miljonus sekotāju lielo lapu “Instagram”.

Viņas sekotāju skaits “Instagram” padara viņu par trešo vispopulārāko personu aiz futbola ikonām Ronaldu (638 miljoni sekotāji) un Mesi (504 miljoni sekotāji).

2020. gadā Gomesa atklāja, ka viņai ir diagnosticēti bipolāri traucējumi, un vēlāk intervijā “Entrepreneur” teica, ka jebkuram darījumam, kas noslēgts ar viņu, “jābūt elementam, kas ir labdarības vai garīgās veselības jomā”.

Citas zvaigznes ieņēmumu plūsmas ietver ienākumus no viņas Hulu šova “Only Murders in the Building”, kam tikko tika apstiprināta piektā sezona, kurā viņa nopelna 6 miljonus ASV dolāru sezonā, un mazāku daļu no viņas mūzikas honorāriem.

Svarīgākais