Putins liek steidzami izstrādāt "mūžīgās dzīvības eliksīru"

© Pixabay.com

Krievijas Federācijā zinātnieki lauza galvu, mēģinot izgudrot pretnovecošanās līdzekli Krievijas diktatoram, kurš ir apsēsts ar ideju par mūžīgo dzīvi, raksta “The Times”.

Krievijā zinātniekiem ir uzdots izstrādāt jaunas metodes novecošanās ārstēšanai - šādu pavēli devusi viena no Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam tuvām amatpersonām, jo prezidents esot apsēsts ar ideju par mūžīgo dzīvi.

Saskaņā ar “The Times” publikāciju, 72 gadus vecais Kremļa vadītājs ideju meklēt “mūžīgās dzīvības eliksīru” pārņēmis no sava tuva drauga, 77 gadus vecā Mihaila Kovaļčuka, kurš vada Kurčatova Kodolpētījumu institūtu.

Krievijas pētniekiem dots rīkojums steidzami ziņot par savu darbu šūnu novecošanas apkarošanas un imūnsistēmas stiprināšanas jomā. Krievijas Federācijas zinātnieki arī aktīvi interesējas par 3D biodruku - tehnoloģiju, kas, viņuprāt, ļaus “drukāt” orgānus un audus.

Saskaņā ar viena pētnieka teikto, kurš runāja ar žurnālistiem, vēloties palikt anonīms, Kovaļčuks izvirzījis uzdevumu izstrādāt metodes cīņai pret novecošanu un speciālisti "steidzas to paveikt visos iespējamos veidos".

Jāatzīmē, ka Kovaļčuks ir arī sazvērestības teorijas piekritējs, ka ASV izstrādā bioloģiskos ieročus, kas paredzēti “tikai pret etniskajiem krieviem”. Putina draugs tāpat apsūdz Vašingtonu par "cilvēku tipa ar ierobežotu pašapziņu radīšanu".

Pats Krievijas prezidents cer ne tikai uz pētnieku izstrādnēm, bet arī uz tautas līdzekļiem organisma atjaunošanai. Britu žurnālisti jau iepriekš bija rakstījuši, ka Putins mēdz veikt asins peldes - viņš peldas ekstraktā no Sibīrijas briežu asinīm.

Svarīgākais