Ukrainas bruņotie spēki, iespējams, gatavo vēl vienu iebrukumu citā Krievijas reģionā

© Pixabay.com

Pamanīta liela Ukrainas armijas formējumu koncentrācija - Krievijas mediji ziņo, ka Krievijas Aizsardzības ministrija gatavojas Ukrainas armijas izrāvienam citā robežas posmā, raksta dialog.ua.

Pēc Krievijas Federācijas Aizsardzības ministrijai tuvu stāvošu Krievijas analītiķu domām, Ukrainas bruņotie spēki, iespējams, varētu dot triecienu Brjanskas apgabala Suzemskas rajona virzienā.

Šis apgabals atrodas uz ziemeļiem no Kurskas apgabala.

Krievijas “Telegram” kanāls atzīmē, ka Brjanskas apgabalā Krievijas Pareizticīgās baznīcas priesteri, turot rokās ikonas, sarīkojuši reliģisku gājienu ar lūgšanu "pret ienaidnieka iebrukumu", kas ir vēl viena norāde uz to, ka Krievija gatavojas iespējamam iebrukumam tieši šajā apgabalā.

Publicēti kadri, kuros redzams, kā Brjanskas diecēzes priesteri apbraukāja pilsētu ar Svenskas Dievmātes ikonu - priesteri pārvietojās ar mikroautobusu, viens no viņiem ikonu turēja klēpī priekšējā sēdeklī blakus šoferim, bet pašu lūgšanas tekstu nolasīja kolēģis, sēžot aizmugurē.

Pasaulē

Krievijā ir reģistrēts zemākais dzimstības līmenis kopš 1999. gada, kad valsts saskārās ar smagas ekonomiskās krīzes, kas pazīstama kā 98. gada defolts, sekām. "Reuters" ziņo par to, atsaucoties uz Federālā valsts statistikas dienesta (Rosstat) datiem.

Svarīgākais