Gordons: Šodien sākas Krievijas armijas sakāves pēdējais posms Ukrainā

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Ukraiņu žurnālists Dmitrijs Gordons ne tikai apstiprināja savu prognozi, ka karš beigsies šogad, bet arī pastāstīja, kā tieši tas notiks, vēsta dialog.ua.

"Šogad karš noteikti beigsies, un jau ir sākusies Krievijas okupācijas spēku sakāve, sacīja Dmitrijs Gordons. Vienlaikus žurnālists uzsvēra, ka viens no galvenajiem kara izbeigšanas “akordiem” būs Maskavas masveida bombardēšana. Par to Dmitrijs Gordons runāja intervijā ar Vasīliju Golovanovu YouTube kanālā.
"Es teikšu, ka šodien man ir ļoti svarīgas lietas sakāmas. Zinību diena - 1. septembris - vienmēr ir bijis jaunas dzīves sākums. Otrais, protams, ir Otrā pasaules kara sākums 1939. gada 1. septembrī. Treškārt, es lūdzu visus atcerēties, ka 2024. gada 1. septembrī sākas Krievijas armijas sakāves pēdējais posms Ukrainā," sacīja Gordons.





Pasaulē

Ar "Al-Qaeda" saistīts džihādistu grupējums otrdien uzņēmās atbildību par uzbrukumu Mali galvaspilsētā Bamako, kurā džihādisti uz laiku pārņēma kontroli pār daļu no starptautiskās lidostas un nogalināja vairākus Mali karavīrus.

Svarīgākais