Čehijas vingrotājas mēģinājums uzņemt pašbildi pārvēršas šausminošā negadījumā

© Pixabay

Čehijas jaunā vingrotāja Natālija Stihova ir pārkritusi pāri klints malai, mēģinot uzņemt pašportretu Vācijas Neišvānšteinas pils priekšā Bavārijā, vēsta "Daily Mirror”.

Vingrotāja nokrita no aptuveni 80 metru augstuma, un sešas dienas vēlāk slimnīcā tika paziņots par viņas nāvi. Dedzīgā ceļotāja un pašportretu autore nokrita no Tēgelberga kalna Bavārijā.

Natālijas draugi vācu medijiem stāstīja, ka viņa tobrīd bija uzstādījusi kadru un stāvējusi bīstami tuvu kalna malai, kad paslīdējusi.

Talantīgā vingrotāja, kura nesen bija sākusi trenēt sportistus Čehijā, bija ieradusies kopā ar savu puisi Deividu un vēl diviem draugiem, kad notika šausminošā traģēdija. Kritienā viņa sākotnēji izdzīvoja un tika nogādāta slimnīcā.

Tomēr jaunā sieviete bija guvusi neatgriezeniskus smadzeņu bojājumus, un viņas ģimenei nācās pieņemot sirdi plosošu lēmumu, slimnīcā atvienojot viņu no mākslīgās elpināšanas.

Sēru vēsti izplatījis arī viņas pārstāvētais vingrošanas klubs "Sokol Pribram”. "Ar dziļām skumjām mēs paziņojam, ka mūsu brīnišķīgā draudzene, vingrotāja, pārstāve un trenere Natālija Stihova ir atstājusi mūs uz visiem laikiem traģiska negadījuma dēļ.

Natālija visā savā īsajā mūžā izplatīja smaidu, un tā mēs viņu atcerēsimies mūžīgi. Izsakām sirsnīgu līdzjūtību viņas ģimenei un tuviem draugiem, sūtot viņiem spēku un atbalstu,” teikts kluba paziņojumā.

Svarīgākais