Putins nokļūst apkaunojošā situācijā

© Pixabay.com

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, kurš it kā pauž bažas par tiem Krievijas iedzīvotājiem, kas dzīvo reģionos, kas robežojas ar Ukrainu, patiesībā pat nevar atcerēties šo reģionu nosaukumus, raksta “dialog.ua”.

Runājot sanāksmē par situāciju Kurskas, Belgorodas un Brjanskas apgabalos, Krievijas prezidents bez papīra lapas nevarēja atcerēties šo reģionu nosaukumus.

Tikšanās notika divas nedēļas pēc tam, kad Ukrainas bruņotie spēki izlauzās cauri Krievijas robežai Kurskas apgabalā un pārņēma savā kontrolē gandrīz simt apdzīvotu vietu. Putins savā runā sacīja, ka ir uzdevis risināt sociāli ekonomiskos jautājumus trīs uzskaitītajās jomās.

Uzrunājot šo reģionu vadītājus, diktators vilcinājās, aizmirstot reģionu nosaukumus, un runāt varēja tikai pēc tam, kad bija apskatījis sagatavoto ziņojumu. Putins, kurš nokļuva apkaunojošā situācijā, tika rādīts Krievijas Federācijas federālo kanālu ēterā.

Pasaulē

Šobrīd tikai četras valstis nodrošina vai spēj nodrošināt Ukrainai tieši tādus liela darbības rādiusa ieročus, kas var palīdzēt izdzīt Krieviju no Ukrainas teritorijas un glābt civiliedzīvotāju dzīvības, ir pārliecināts Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, raksta “unian.net”.

Svarīgākais