Par ko klusē Putins, jo zina, ka šī patiesība viņu nogalinās

© Pixabay.com

Militārais eksperts Grigorijs Tamars skaidroja, kāpēc Kremļa vadītājs nestāsta krieviem patiesību par notikumiem Kurskas apgabalā, raksta "dialog.ua".

Tamars nosauca visu, ko Putins tagad dara, reaģējot uz iebrukumu Kurskas apgabalā, par iespējamām Krievijas prezidenta karjeras un pat dzīves beigām.

Izraēlas žurnālists un atvaļinātais specdienestu virsnieks Tamars pauda sašutumu par notiekošo Krievijas Federācijā: “Putinam beidzot jāpasaka sabiedrībai - mani dārgie krievi, es esmu tāds un tāds, es ievedu valsti netaisnības bezdibenī un karā, es bez iemesla uzbruku kaimiņvalstij, un sagadījās, ka tur mums iedeva “tieši sejā”, un tagad karš ir atnācis uz jūsu mājām, un, lai ukraiņi nesasniegtu Maskavu, jums tagad ir jāsūta savi dēli šī kara "krāsnī". Tā situācija izvērtās. Tas nekad agrāk nav noticis, un tas, protams, nozīmē tikai to, ka viņi iemetīs arvien vairāk cilvēku šajā "krāsnī", lai saglabātu savu spēku."

Uz jautājumu, vai Putina teiktais ir jāuztver nopietni, militārais eksperts reaģēja, sakot: "Es domāju, ka viņa izteikumiem nav nekāda sakara ar dzīves patiesību, tāpat kā Lukašenko izteikumiem, kurš, starp citu, šodien var saņemt balvu kā viltīgākais politiķis mūsu laikos. Viltības ziņā tas ir politiķis Nr. 1.”

Pasaulē

Televīzijas kanāla “ABC News” tiešraidē aizvadītas pirmās debates starp ASV prezidenta amata kandidātiem - republikāni Donaldu Trampu un demokrātu pārstāvi Kamalu Harisu. Kuru varam uzskatīt par šo debašu uzvarētāju un vai Latvijai labāka būtu Harisas vai Trampa prezidentūra, to ekspertiem vaicāja TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais