Atklāts, kāpēc sabiedrībā tik reti redzams mazais princis Luiss

© Pixabay.com

Anglijas prinča Viljama un Keitas Midltones jaunākais dēls princis Luiss sabiedrībā redzams daudz retāk nekā viņa brālis princis Džordžs un māsa princese Šarlote. Karaliskais eksperts skaidro, kāpēc, raksta izdevums “Express”.

Piemēram, princese Šarlote nesen kopā ar Keitu Midltoni viesojās Vimbldonā, bet princis Džordžs kopā ar tēvu princi Viljamu Vācijā vēroja Eiropas futbola čempionātu.

Pēc karaliskās ģimenes eksperta domām, tam ir labs iemesls - protams, jāņem vērā tas, ka princis Luiss ir jaunākais no trim bērniem, taču eksperts Ričards Ficviljams ņem vērā arī citas nianses - piemēram, viņa nebēdnīgo raksturu, kas nereti piesaista pastiprinātu sabiedrības uzmanību.

“Jo jaunāki bērni, jo lielāka iespēja, ka viņi pasākuma laikā būs uzmanības centrā. Presei tas ļoti patīk, taču tas tikai novērš uzmanību no galvenā notikuma,” stāstīja eksperts.

Princis Luiss parasti piesaista uzmanību, tiklīdz parādās sabiedrībā, - sociālajos tīklos sekotāji kūt no puiša grimasēm un rotaļīgās uzvedības. Sešus gadus vecais princis Luiss jūnijā kļuva par “Trooping the Color” pasākuma zvaigzni, piesaistot fotogrāfu uzmanību ar savu burvīgo, plato smaidu.

Princis Luiss dzimis 2018. gada 23. aprīlī, un viņš ir piektais rindā uz Apvienotās Karalistes troni aiz sava vectēva karaļa Čārlza III, tēva prinča Viljama, vecākā brāļa prinča Džordža un vecākās māsas princeses Šarlotes.

Svarīgākais