Pieredzējusi stjuarte atklāj, kādus trikus izmanto pasažieri, lai tiktu pie labākas sēdvietas

© Pixabay.com

Daudzi pasažieri, pērkot sēdvietas lidmašīnas ekonomiskajā klasē, izmanto dažādus trikus, lai lidmašīnā iegūtu uzlabojumu - tomēr ir pasažieru kategorija, kurai tas nekad neizdosies, “TikTok” kanālā “LADbible TV” sacīja pieredzējusi stjuarte.

Pasažieri ar bērniem nekad nesaņems “upgrade” jeb uzlabojumus lidmašīnā, stjuarte apgalvo.

"Neņemiet līdzi bērnus, jo viņi nekad neliks bērnus augstākā klasē, nekad... Viņi nekad neliks bērnu augstākajā klasē, jo bērni parasti traucē citiem pasažieriem, tāpēc viņi nekad jūs nepaaugstinās kopā ar bērniem," skaidroja stjuarte.

Vienlaikus viņa ieteica visiem pasažieriem, kuri vēlas pāriet no ekonomiskās klases uz biznesa klasi, atbilstoši ģērbties.

"Ģērbieties atbilstoši tai lidmašīnas daļai, kurā vēlaties atrasties," viņa ieteica.

Arī pieklājīga attieksme pret gaisa kuģa apkalpi palīdzēs iegūt uzlabojumu, jo "par sliktu uzvedību neviens netiek atalgots”.

Tajā pašā laikā stjuarte atzina, ka aviokompāniju darbinieki maksimāli cenšas izvairīties no bezmaksas uzlabojumiem pēc pasažieru lūguma, jo “viņiem ļoti patīk, ka cilvēki maksā par to, ko viņi cer saņemt, tāpēc viņi cenšas nepaaugstināt pasažierus bez maksas, ja tas tiešām ir iespējams.”

Svarīgākais