Krievijas propogandists ēterā pēkšņi sāk runāt par Krievijas sakāvi karā

© Pixabay.com

Krievijas propagandisti mainījuši savu viedokli, raudoties, kā Ukrainas bruņotie spēki virzās caur Kurskas apgabala teritoriju, raksta dialog.ua.

Pēkšņā Ukrainas armijas ofensīva Kurskas apgabalā bija sāpīgs trieciens pat no realitātes atrautajai Krievijas propagandai - Ukrainas bruņoto spēku kaujinieku virzīšanās Krievijas Federācijas teritorijā būtiski ietekmējusi arī Kremļa propagandista Vladimira Solovjova viedokli.

Krievu režisors un Solovjova šova regulārais dalībnieks Karens Šahnazarovs atzina, ka Krievija var zaudēt karu.

"Mums ir jābalstās uz to, ka mēs varam zaudēt, ja būs vēl šādas kļūdas," viņš sacīja, raksturojot notikumus pie Kurskas, un piebilda, ka tas nav satraukums, bet gan izpratne par cenu, kas būs jāmaksā Krievijas Federācijai.

Šahnazarova runas laikā Solovjovs pamāja ar galvu, piekrītot viņam, un beigās paziņoja, ka, ja Krievija tiks sakauta, “nebūs ne valsts, ne cilvēces”, acīmredzot draudot ar kodoltriecienu.

Pasaulē

Šobrīd tikai četras valstis nodrošina vai spēj nodrošināt Ukrainai tieši tādus liela darbības rādiusa ieročus, kas var palīdzēt izdzīt Krieviju no Ukrainas teritorijas un glābt civiliedzīvotāju dzīvības, ir pārliecināts Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, raksta “unian.net”.

Svarīgākais