Vīrietim Minhenes lidostā divreiz pēc kārtas izdodas iekāpt lidmašīnā bez biļetes

© Pixabay

Kāds norvēģis ir pilnībā apmulsinājis Vācijas varasiestādes ar to, ka viņam izdevās iekāpt divos avioreisos bez biļetes un bez apsardzes uzmanības piesaistīšanas, raksta laikraksts „The Independent”.

39 gadus vecais vīrietis beidzot tika nodots amatpersonām pēc tam, kad viņš piesaistīja apkalpes uzmanību, šomēnes nolaižoties Stokholmā, Zviedrijā, laikrakstam pastāstīja Vācijas federālā policija.

Vācijas varasiestādes pašlaik izmeklē neidentificēto bezbiļetnieku par ielaušanos un izvairīšanos no braukšanas maksas divos lidojumos.

Likumsargi paziņoja, ka pirmais incidents notika 4. augustā Minhenes lidostas 2. terminālī, kad viņš tika cauri apsardzei un bez notveršanas iekāpa lidojumā uz Hamburgu. Tas it kā izdevies, cieši aiz muguras sekojot kādam citam pasažierim, tādējādi apejot automātisko biļešu pārbaudi.

Tas izdevās līdz brīdim, kad salona apkalpe saprata, ka pilnībā rezervētajā lidojumā viņam nav vietas. Tika izsaukta policija un vīrietis tika nodots likumsargu rokās, taču īsi pēc tam viņš tika atbrīvots.

Neraugoties uz saķeršanos ar tiesībsargājošajām iestādēm, vīrietis nolēma vēlreiz mēģināt ielīst lidmašīnā un nākamajā dienā viņam tas izdevās.

Vīrietis otro reizi veiksmīgi izgāja cauri apsardzei un iekāpa citā lidmašīnā, „Lufthansa” reisā LH2418. Tā kā šis lidojums nebija pilnībā rezervēts, viņš varēja aizlidot līdz Stokholmai, sacīja policijas pārstāvis Sebastians Pinta.

Galu galā viņa rīcība tika atmaskota, kad norvēģis ar to pašu lidmašīnu mēģināja lidot atpakaļ uz Minheni, taču tas piesaistīja lidostas darbinieku uzmanību.

Svarīgākais