Kamalas Herisas apsardze atvainojas par ielaušanos frizētavas tualetē

© Pixabay

Kāda Masačūsetas frizētavas īpašniece apgalvo, ka likumsargu pārstāvji bez atļaujas iekļuvuši viņas uzņēmumā un izmantojuši tualeti ASV viceprezidentes Kamalas Herisas pagājušajā mēneša kampaņas pasākuma laikā, ziņo CNN filiāle „Spectrum News”.

Nav skaidrs, kura tiesībsargājošā iestāde varētu būt atbildīga par notikušo. Slepenais dienests regulāri sadarbojas ar vietējām un valsts tiesībaizsardzības iestādēm, lai palīdzētu nodrošināt pasākumus, kuros piedalās personas, kuras aģentūrai ir uzdots aizsargāt.

ASV Slepenā dienesta pārstāvis sazinājies ar frizētavas īpašnieci, lai atvainotos, taču aģentūra nav apstiprinājusi, ka kāds no tās aģentiem būtu tieši atbildīgs par notikušo.

"ASV Slepenais dienests cieši sadarbojas ar mūsu partneriem biznesa aprindās, lai veiktu mūsu aizsardzības un izmeklēšanas misijas. Kopš tā laika Slepenais dienests ir sazinājies ar skartā uzņēmuma īpašnieku.

Mēs šīs attiecības vērtējam ar vislielāko cieņu un mūsu darbinieki nepārkāps noteikumus, un neļaus arī mūsu partneriem ienākt kādā uzņēmumā bez īpašnieka atļaujas," teikts ASV Slepenā dienesta pārstāves Melisas Makkenzijas paziņojumā.

Herisas pasākums jūlija izskaņā notika Pitsfīldas Koloniālajā teātrī, kas atrodas tieši blakus minētajai iestādei.

Svarīgākais