Krievijas militārais korespondents par situāciju frontē: Nav neviena, kam fiziski cīnīties

© Pixabay.com

Krievijas mēģinājums veikt ofensīvu radīja neiedomājami lielus karaspēka zaudējumus, kurus Krievija negrib atzīt, raksta "dialog.ua".

Krievu militārie propagandisti aktīvi sūdzas par Krievijas armijas situācijas pasliktināšanos frontē - mēģinājums par katru cenu virzīties uz priekšu izraisīja milzīgus karaspēka zaudējumus, un tagad Krievijas armijai burtiski pietrūkst cilvēku, par to raksta Krievijas militārais korespondents Jurijs Kotenoks, atklājot Krievijas armijā notikušās traģēdijas mērogu.

Pēc viņa teiktā, Krievijas armijas virzība ir samazinājusies līdz “krupju lēcienu” līmenim, jo ​​Krievijas personāls ātri ticis samazināts līdz nullei. Krievu karavīru mirstības līmenis ir tik augsts, ka komandieri pat neatceras savu rotu sastāvu - “nav neviena, kam fiziski cīnīties".

"Dzīvais spēks ir izsmelts," viņš atzīst. Turklāt krieviem nav nevienas grupas ievainoto evakuācijai, jo karavīri ar nelielām brūcēm it kā var atgriezties no frontes paši, savukārt smagi ievainotie krieviem nav vajadzīgi - viņi gluži vienkārši tiek atstāti frontes līnijā.

Arī mirušo ķermeņi tiek atstāti frontes līnijā - tie netiek aizvesti, lai nepasliktinātu jau tā milzīgo zaudējumu statistiku.