Keitai Midltonei bijušas “stingras prasības”, lai pēc šķiršanās atjaunotu attiecības ar princi Viljamu

© Depositphotos

Jaunā autora Roberta Džobsona karaliskā grāmata iedziļinās Velsas prinča un princeses mežonīgajā attiecību šķiršanās un tam sekojošajā izlīgumā, lai atrisinātu lietas. Viņi ir laimīgi precējušies pēc vairāk nekā 20 kopā pavadītiem gadiem, taču reiz viņus piemeklēja kas tāds, kas lika pārim apšaubīt savu nākotni, vēsta “Mirror”.

Princim Viljamam ar Keitu izveidojās attiecības Sent-Endrjūsas universitātes laikā, un pēc absolvēšanas, gaisā virmoja baumas, ka Viljams viņu bildinās. Tā vietā notika pretējais, kad 2007.gadā paradījās ziņas par šķiršanos.

Kā apskatīts jaunajā Roberta Džobsona karaliskajā grāmatā “Ketrīna, Velsas princese: Biogrāfija”, autors atgādina, kas noveda pie nākamā karaļa lēmuma pārtraukt attiecības ar savu tagadējo sievu un kā viņiem izdevās izlīgt pēc sirds sāpēm. Viljams atzina, ka ir ilgi domājis par abu romānu pēc satikšanās viņu dzīves pārbaudījumu periodā.

Viņi bija tikko uzsākuši savas karjeras gaitas - Viljams pievienojās armijai un Keita strādāja par aksesuāru pircēju uzņēmumā Jigsaw- sāka meklēt vietu pasaulē. Grāmatas fragmentā, kas publicēts Daily Mail, autors stāsta, ka Viljams zvanījis Keitai, lai ieteiktu, ka viņiem labāk šķirties, jo abiem vajadzīgs “vairāk vietas” un “atrast savu ceļu”.

“Viņš nespēja apsolīt viņai laulību. Emocionāli piepildītā 30 minūšu sarunā abi atzina, ka atrodas “atšķirīgās lapās””, norāda autors. “Tas bija iznīcinošs trieciens Ketrīnai, kura jutās divtik sarūgtināta par to, ka tika pamesta telefona sarunas laikā. Lai gan tā nebija pirmā reize, tomēr tas šķita galīgs lēmums.”

Pēc tam, kad abi bija savos 20, un devušies katrs savu pusi, tika aicināti apmeklēt Londonas karstākos klubus, lai kopā ar draugiem izbaudīt jaunatklāto vientulību. Džobsons apgalvo, ka Viljams klubā Mahiki ir tik ļoti piedzēries, ka sācis kliegt par to, ka ir brīvs.

Tikmēr Keita tika manīta pilsētā izaicinošos apģērbos, bieži roku rokā ar māsu Pipu. Un tajā laikā viņai bija saistības ar kuģniecības mantinieku seru Henriju Ropneru. Taču pēc tam, kad sākotnēji tika “nolaists tvaiks”, Viljamam, kurš lielāko vasaras laiku pavadīja kazarmās kā armijas virsnieks, tas bija cits stāsts.

Pāra draugi stāsta, ka Viljamam Keitas sācis pietrūkt jau divus mēnešus pēc abu šķiršanās. Šķietami iezagās šaubas, par sava lēmuma pareizību, tomēr viņš baidījies, ka nevarēs viņu atgūt.

Viņa veiksme mainījās, kad abi tika uzaicināti uz greznu kostīmu ballīti viņu kopīgā drauga muižā, un, kad viņu acis sastapās, kā raksta autors Džobsons, “ķīmija starp Viljamu un Keitu paveica pārējo.” Sākumā viņi savu izlīgumu turēja noslēpumā, bet pēc atkal apvienošanas Viljams un Keita tika redzēti skūpstāmies armijas ballītē kazarmās Bovingtonā, Dorsetā. 2007.gada jūlijā Keita un viņās brālis Džeimss tika redzēti koncertā Diānai, kas notika Vemblijā, lai atzīmētu 10 gadus kopš Viljama mātes nāves.

Septembrī pāris kopā devās uz Seišelu salām, lai pavadītu romantiskas brīvdienas, un tieši šī ceļojuma laikā Keita pieprasīja apsardzi, lai viņi kaut ko atrisinātu, norāda Džobsons. Autors apgalvo, ka viņi noslēdza “slepenu līgumu”, lai tuvākajā laikā apprecētos.

Līdz 2008.gada aprīlim Viljams ieguva pilota kvalifikāciju, kas nozīmēja, ka nākamos piecus gadus pavadīs strādājot par Karalisko gaisa spēku (RAF) meklēšanas un glābšanas pilotu. Divus gadus vēlāk, pēc tam, kad viņš tika norīkots RAF Englsī, Keita, kļūstot nepacietīga, skaidri norādīja, ka nav apmierināta ar attiecībām distancē.

Viņi atrada četru guļamistabu lauku māju netālu no viņa bāzes, kurā viņi varēja kopā dzīvot, savukārt Ketrīna strādāja attālināti par tīmekļa vietnes dizaineri savam ģimenes biznesam. Kamēr topošā karaliene bija apmierināta ar to, ka ir tuvu savam tagadējam vīram, viņa atzina, ka reizēm jutās vientuļi, īpaši, kad Viljamam bija nakts maiņas.

2010.gadā viņš beidzot uzdeva lielo jautājumu, ceļojuma laikā uz Keniju, romantiskā vidē pie Alises ezera. Pārdomājot viņu vētraino attiecību ceļu un atzīstot šķiršanos, pēc ziņām par saderināšanos, Keita kādā intervijā atzina: “Toreiz es par to nebiju īpaši priecīga, taču tas mani padarīja par stiprāku cilvēku. Tu uzzini par sevi lietas, kuras, iespējams, neesi sapratis.”

“Es domāju, ka attiecības var ļoti nomākt, kad esi jaunāks. Es patiešām novērtēju šo laiku sev, lai gan toreiz tā nedomāju.” Kamēr Viljams ir teicis: “Mēs abi bijām ļoti jauni… mēs abi atradām sevi un bijām dažādi tēli. Mēs ļoti centāmies atrast savu ceļu, un mēs augām, mums vajadzēja nedaudz vietas un tas nāca par labu.”