Nelaime Breda Pita un Andželinas Džolijas ģimenē

© Depositphotos

Breda Pita un Andželinas Džolijas dēls Pakss iekļuva negadījumā, braucot ar savu elektrisko velosipēdu Losandželosā un tika nogādāts slimnīcā, vēsta “Mirror”.

20 gadus vecais jaunietis vakar braucis pa kādu Losandželosas ielu, kad sastrēgumstundas laikā ietriecies automašīnas aizmugurē, kura stāvējusi pie sarkanās gaismas. Tiesībsargājošās iestādes ziņo, ka negadījums noticis Los Feliz bulvārī ap pulksten 17, intensīvas satiksmes laikā. Pēc negadījuma, vadītājs izkāpis no automašīnas, lai pārbaudītu Paksa stāvokli.

Notikuma vietā ieradās policija un medicīniskā palīdzība, lai pārbaudītu Paksu, kurš iespējams tobrīd nav valkājis ķiveri. Aculiecinieki apgalvoja, ka Pakss cietis no sāpēm gūžā un guvis galvas traumu, tāpēc tika nogādāts netālu esošajā slimnīcā.

Tika ziņots, ka medicīnas darbiniekiem bijušas raizes par nelielu smadzeņu asiņošanu, taču tagad ir zināms, ka viņa stāvoklis ir stabils un iespējams jau šovakar varēs doties mājās.

Kopā ar Paksu, kuru Džolija adoptēja Vjetnamā 2007.gadā, trīs gadu vecumā, viņai un viņas bijušajam vīram Bredam Pitam ir vēl pieci bērni: Medokss (22), Zahara (19), Šilo (18) un dvīņi Noks un Vivjena (16). Džolija 2002.gadā adoptēja Medoksu Kambodžā un vēlāk 2005.gadā Etiopijā adoptēja Zaharu. Savukārt Šilo, Noksa un Vivjena ir viņu bioloģiskie bērni. Pits pievienojās Medoksa un Zaharas adopcijai 2006.gadā un Paksa adopcijai 2008.gadā.

Paksa nelaimes gadījums notiek laikā, kad attiecībās starp bērniem un viņu aktieru tēvu valda spriedze. Kāds avots izdevumam “People” sacījis, ka Bredam “praktiski nav kontakta” ar saviem pieaugušajiem bērniem. Šī mēneša sākumā tika ziņots, ka Šilo Džolija-Pita bija lūgusi likumīgi zaudēt tēva uzvārdu. Breds Pits esot apzinājies un bijis nomākts par viņas lēmumu.

2023.gadā atklājās, ka Paks Džolijs-Pits iespējams bija uzrakstījis aizskarošu vēstījumu Bredam Pitam 202.gada Tēva dienā. Savā Instagram viņš dalījies ar attēlu, kurā Breds Pits saņēma Oskara balvu par lomu filmā “Reiz Holivudā”. “Daudz laimes Tēva dienā šim pasaules klases *****! Tu atkal un atkal esi pierādījis, ka esi briesmīgs un nicināms cilvēks”, bija lasāms ierakstā.

Svarīgākais