Slikta zīme Putinam - zibens iesper cilvēkiem pie “kara tempļa”

© Pixabay.com

Zibens iespēris centrālajā laukumā iepretim Krievijas bruņoto spēku galvenajam templim, kuru dēvē par “kara templi”. Ievainoti 4 cilvēki, no kuriem 2 atrodas reanimācijā, ziņo dialog.ua.

28. jūlija pēcpusdienā, kad Krievijas Federācija atzīmē Jūras spēku dienu, zibens iespēra centrālajā laukumā pie Krievijas Bruņoto spēku Galvenās baznīcas Maskavas apgabalā.

Krievijas mediji ziņo, ka zibens spērienā ievainoti 4 cilvēki, no kuriem divi vīrieši ārkārtīgi smagā stāvoklī atrodas reanimācijā.

Incidents noticis dienā, kad Krievijas pareizticīgās baznīcas patriarhs Kirils Gundjajevs apbalvoja Krievijas prezidentu Putinu ar Aleksandra Ņevska ordeni. Ordeņa devīze: "Dievs nav varā, bet patiesībā."

Šī Krievijas pareizticīgo baznīca baznīca tiek dēvēta par “kara templi”, un to uzcēla par godu 75. gadadienai kopš PSRS uzvaras Otrajā pasaules karā. Ēka ir iekārtota militāristiskā stilā, un tajā ir daudz padomju un militārās simbolikas. Templī atrodas arī muzejs, kurā galvenais eksponāts ir Trešā reiha līdera Ādolfa Hitlera kostīms.

Šajā baznīcā Krievijas pareizticīgās baznīcas galva patriarhs Kirils Gundjajevs svētī Krievijas militārpersonas par agresiju pret Ukrainu, attaisno un slavē karu.

Svarīgākais