Krievijā pieaug pieprasījums pēc zīlniekiem; daudzi vēlas uzzināt Putina nāves datumu

© Pixabay.com

Pēdējā laikā krievi sākuši interesēties par Putina nāves datumu, taču, pēc Abasa Gaļamova domām, tas neliecina par viņu gatavību kaut kā šim datumam pietuvoties, raksta dialog.ua.

Krievijas Federācijas iedzīvotāji meklētājprogrammās arvien vairāk meklē, kad beigsies “operācija Ukrainā” un kad mirs Putins. Ar šiem pašiem jautājumiem pie zīlniekiem vēršas Krievijas Federācijas iedzīvotāji, pēc kuriem pieprasījums pēdējā laikā ir ievērojami pieaudzis - sludinājumu vietnē “Avito” parādījušās desmitiem dažādu ezotēriķu - burvju, tarologu, astrologu un citu - sludinājumu, kas piedāvā uzzināt par tuvinieku veselību frontē, “nodrošināt aizsardzību” karavīram, atslepenot Putina nāves datumu un runāt par kara beigu scenāriju.

Šo fenomenu intervijā YouTube kanālam “Factory of News” komentēja Krievijas opozīcijas politiskais stratēģis un bijušais Putina runu autors Abass Gaļamovs. “Putina reitingi acīmredzami samazinās," teica eksperts.

“Cilvēki Krievijā ir neizpratnē - viņi nav apmierināti ar to, kas notiek Putina laikā, bet viņi nezina, kas notiks pēc viņa, un sliecas ticēt ļaunākajam,” pēc Gaļamova teiktā, mūsdienu Krievijas vēsturē bijuši divi periodi, kad situācija valstī uzlabojās. Pirmajā periodā no 1999. līdz 2009.gadam ekonomika attīstījās un dzīves līmenis uzlabojās, bet otrajā posmā no 2014. līdz 2018. gadam bija zināms politisks uzplūds.

Tomer tas viss ir pilnībā aizmirsts - cilvēki baidās pat domāt par mēģinājumu gāzt Putinu, jo redz, kā tas beidzās Ņemcovam un Navaļnijam.

“Krieviem ir ļoti ambivalenta attieksme pret Putinu. Tas ir kaut kas līdzīgs Stokholmas sindromam, kad upuris sāk izrādīt mīlestību pret teroristu vai izvarotāju,” skaidroja Gaļamovs.

Ne velti Krievijas Federācijā kļūst populāras neticamas baumas, ka Putins ir miris un guļ ledusskapī. Šīs spekulācijas nepārprotami atbilst krievu neapzinātajām vēlmēm, kuri baidās gāzt tirānu, bet vēlas, lai viņš vienkārši pazūd, gluži kā pasakā.

Svarīgākais