"Putins ir kritiskā situācijā"; cik slikta situācija ir Kremlī?

© depositphotos.com

Ukrainas armijas ģenerālis, bijušais Ukrainas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs Nikolajs Malomužs sacīja, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins cenšas savākt sabiedrotos, kas izdarīs spiedienu uz Eiropas Savienību un Amerikas Savienotajām Valstīm, vēsta UNIAN.

"Putins steidzas savākt sabiedroto pulku, kas izdarīs spiedienu uz ASV, viņš domā, ka, ja Tramps nāks pie varas, viņš kļūs par viņa sabiedroto un izdarīs spiedienu uz atsevišķām valstīm par ES miera līgumu ar Krievijas nosacījumiem. Tāpēc Putins liek ieņemt vēl vairāk teritoriju, lai kaujas laukā būtu izdevīgākas operatīvās pozīcijas spiediena izdarīšanai,” skaidroja ģenerālis.

Malomužs uzsvēra, ka Krievijas prezidents vēlas parādīt, ka situācija tuvāko nedēļu laikā kļūs vēl sliktāka. Pēc eksperta domām, viņš to parāda ar saviem uzbrukumiem Ukrainas pilsētām, jo ​​īpaši ar triecieniem bērnu slimnīcai un citām vietām.

"Putinam ir jāparāda, ka uguns turpināsies. Lai gan es teikšu atklāti, Putins ir kritiskā situācijā. Putinam nav sistēmisku rezervju, viņš blefo. Viņš ir uz robežas, un viņa svīta un militārpersonas to ļoti labi saprot, bet Putins vēlas parādīt, ka viņam ir resurss, ka viņš uzbruks, izlauzīsies un pieprasīs mieru, bet ar Krievijas nosacījumiem, uzvarot un pasliktinot situāciju kaujas laukā."

Svarīgākais