Traģisks pirmais randiņš - draudzenes acu priekšā noslīcis jauns vīrietis

© Pixabay.com

Otrdienas vakarā Lietuvā, Ķēdaiņu rajonā, specdienesti saņēma ziņu par slīkstošu cilvēku. Diemžēl pēc divām stundām glābēji atrada līķi - 27 gadus vecs vīrietis noslīcis savas draudzenes acu priekšā. Tā bija viņu pirmā un pēdējā tikšanās. Ar stāstu dalās "zmones.lt".

Apmēram septiņos vakarā Lietuvas Vispārējais palīdzības centrs saņēma ziņojumu, ka Ķēdaiņu rajonā Ašarēnas dīķī slīkst cilvēks.

Aculiecinieki norādīja, ka kāda meitene ūdenī kliedz un vicinās ar rokām, un viņai nepieciešama steidzama palīdzība.

Uz notikuma vietu tika nosūtītas vairākas glābēju ekipāžas.

Kad ieradās glābšanas spēki, jauna sieviete stāstīja, ka, peldoties kopā, viņas draugs vienkārši pazudis ūdenī un viņa nav spējusi viņu izglābt. Sieviete nira, meklēja savu draugu un sauca pēc palīdzības.

Tobrīd pludmalē bija daudz cilvēku, un sievietei palīgā steigušies trīs vīrieši. Vīrieši izvilka krastā meiteni, bet slīkstošais vīrietis nekur nebija redzams.

Peldvietā ūdens bija ļoti duļķains, un vīriešiem saviem spēkiem neizdevās glābt slīkstošo.

Ugunsdzēsēji no Ķēdaiņu ugunsdzēsības glābšanas dienesta ar laivu izpētīja dīķi, tika piesaistīta arī ūdenslīdēju komanda.

Pirms pulksten deviņiem vakarā ūdenslīdēji aptuveni 30 metrus no krasta atrada 27 gadus veca vīrieša līķi un izvilka to krastā.

Šis stāsts ir traģisks - šī bija pirmā un pēdējā pāra tikšanās reize, jaunais vīrietis noslīka savas draudzenes acu priekšā. Meitene stāstīja, ka ar draugu komunicēja jau ilgāku laiku, viņš nav vietējais - jaunieši dzīvē satikās pirmo reizi un atpūtās pie dīķa.

Šokā esošo jauno meiteni mājās aizvedusi kāda sieviete, kura arī atpūtusies pie dīķa un redzējusi nelaimi.

Meitene neslēpa - izklaidējoties lietojusi alkoholu.

Iemesli, kādēļ vīrietis noslīka, tiek izmeklēti. Iespējams, vīrietim bija krampji, varbūt pasliktinājusies veselība, vai arī kāds cits iemesls, kāpēc viņš pakļuva zem ūdens un nevarēja izpeldēt saviem spēkiem.

Svarīgākais