Viesnīcā atrod sešus mirušus tūristus; traģēdijas iemesls šokē

© depositphotos.com

Bangkokas policija izmeklē sešu cilvēku nāves apstākļus, kas atrasti miruši vienā no Taizemes galvaspilsētas luksusa viesnīcām Hyatt Erawan Bangkok. Viņi visi bija vjetnamieši. Saskaņā ar vienu versiju tā bijusi slepkavība un pašnāvība, vēsta BBC.

Istabenes viesnīcā Grand Hyatt Erawan Bangkokā atrada līķus vēlu otrdienas vakarā. Pēc izmeklētāju domām, upuri līdz šim bija miruši vienu dienu.

Policijai ir aizdomas, ka aiz saindēšanās stāvējis viens no mirušajiem, kuram bija izveidojušies lieli parādi. Divi no bojāgājušajiem aizdeva trešajam "desmitiem miljonu Taizemes batu" investīciju nolūkos, ziņo varasiestādes. 10 miljoni batu ir gandrīz 280 tūkstoši dolāru.

Policijas aptaujātie upuru radinieki sacīja, ka pārim Thi Nguyen Phuong un Hong Pham Thanh piederēja ceļu būves uzņēmums un viņi iedeva naudu Šerīnai Čongai, lai tā ieguldītu slimnīcas projektā Japānā.

Pirmdienas pēcpusdienā viņi visi seši pulcējās piektā stāva istabā. Grupa iepriekš bija pasūtījusi ēdienu un tēju, kas tika nogādāta istabā ap pulksten 14:00 pēc vietējā laika, un tos saņēma Šerina Čonga, kura tobrīd istabā atradās viena.

Kā pastāstīja policijas priekšnieka vietnieks, viesmīlis piedāvājis viesiem uzvārīt tēju, taču Čonga atteikusies, pēc kā viesmīlis aizgājis. Vēlāk viņš atcerējās, ka viņa "ļoti maz runāja un nepārprotami bija stresa stāvoklī". Laikā no 14:03 līdz 14:17 atlikušie pieci cilvēki ieradās telpā. Istabā nebija nekādu kautiņu, laupīšanas vai piespiedu iekļūšanas pazīmju, paziņoja policija. Vēlāk viņi atrada cianīda pēdas visās sešās tējas krūzēs. Policijas publiskotajos fotoattēlos bija redzami uz istabas galda atstāti neskarta ēdiena šķīvji, un daži joprojām bija pārklāti ar plēvi.

Svarīgākais