Divu jauniešu pirmais randiņš beidzas ar lielu traģēdiju

Ilustratīvs attēls © F64

Šonedēļ traģiski beidzies divu cilvēku pirmais randiņš kādā Lietuvas reģionā. Kāds vīrietis gribēja pārpeldēt dīķi un noslīka savas jaunās draudzenes klātbūtnē. Šī bija viņu pirmā un pēdējā tikšanās.

Otrdien, 16. jūlijā, ap pulksten 18.30 notikuma vietā atradās ugunsdzēsēji, glābēji, policija un mediķi. Notikušā aculiecinieki Lietuvas medijam Tv3.lt stāstījuši, ka vīrietis, peldot pāri Ašerenas dīķim, pēkšņi ieniris zem ūdens un uzreiz pazudis. Glābējiem viņa ķermeni izdevies izvilkt tikai pēc pāris stundām.

"Kad ieradās pirmie glābēji, cilvēks ūdenī vairs nebija redzams. Saņemot norādījumus par to, kur cilvēks pēdējo reizi redzēts, sākās glābšanas darbi ūdenī un zem ūdens," pavēstīja Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.


Pusdeviņos vakarā pēc divas stundas ilgas meklēšanas glābēji atrada 26 gadus veca vīrieša līķi. "Pēc citu atpūtnieku informācijas, vīrietis peldējis no viena krasta uz otru, visticamāk, nav aprēķinājis spēkus," stāsta glābēji.


Kā likumsargiem skaidrojusi sieviete, kas bija kopā ar puisi, šī bijusi viņu pirmā tikšanās, lai gan sarakstījušies un zvanījuši viens otram jau ilgāku laiku. Abi peldēja, otrs pēkšņi ienira zem ūdens un pazuda. Nobijusies sieviete mēģināja viņu atrast zem ūdens, taču pati to nespēja izdarīt. Viņa sauca pēc palīdzības, palīgā steidzās trīs atpūtnieki, taču bez rezultātiem. Likumsargi pārbauda, ​​vai bojāgājušais pirms ieiešanas ūdenī lietojis alkoholu.

Svarīgākais