Kas ir Putina nākamais izmisuma solis, kura dēļ Krievija varētu sabrukt?

© Pixabay.com

Krievu mēģinājums ražot vidēja darbības rādiusa raķetes novedīs pie tās sabrukuma, raksta "dialog.ua".

Krievijas Federācija riskē atkārtot PSRS likteni, ja Putins nolems sākt ražot vidēja darbības rādiusa raķetes, par kurām viņam būs jāatdod visi valstij pieejamie resursi, sacīja Jurijs Švecs savā videoklipā "YouTube" kanālā.

Padomju izlūkdienesta virsnieks pauda savu viedokli par Kremļa vadītāja jaunāko paziņojumu: “Krievijas Federācijas rīcība liecina, ka tas ir patiess izmisums. Šis Putina lēmums sākt vidēja darbības rādiusa raķešu ražošanu ir vienkārši neprātīgs - šī iemesla dēļ sabruka Padomju Savienība.”

Pēc tam militārais eksperts sīkāk paskaidroja, kādas sekas gaida Krievijas Federācija, ja Putins nolems īstenot savu plānu:

“Tas, kurš nevar sev ražot parastos artilērijas lādiņus un ir spiests ar izstieptu roku rāpot uz Ziemeļkoreju, lai to izdarītu, tas pats tagad draud atjaunot vidēja izmēra raķešu efektivitāti. Tā ir vai nu Trampa stila “runa”, kas ir diezgan iespējams, un tas ir izmisīgs blefs, kas jau ir pilnīgā strupceļā, vai, ja, nedod dievs, izdodas pilnībā mobilizēt visus resursus valstī, tad šī ir Padomju Savienības versija: tas ir sabrukums, un tas ir diezgan ātrs.”

Svarīgākais