Skandāls Krievijā: militārais korespondents atklāj, ko Kremlis sūta uz fronti

© Pixabay.com

Ukrainas bruņoto spēku kaujinieki saņēmuši brīdinājumu par Krievijas armijas pusē karojošām sievietēm - viņas cenšas iegūt militārpersonu uzticību, iekļūt aizmugures zonā un piedāvāt seksuāla rakstura pakalpojumus, raksta "dialog.ua".

Ukrainā pamanītas krievu vienības "Storm-Z", kuras veido ieslodzītās sievietes - vairāki avoti apstiprināja šo informāciju, brīdinot Ukrainas militārpersonas par briesmām.

Militārais eksperts Aleksandrs Kovaļenko raksta: "Draudus nevajadzētu novērtēt par zemu, jo viņas var iekļūt tuvējā aizmugures zonā un uzvesties kā vietējie iedzīvotāji, sniedzot seksuālos pakalpojumus, lai uzzinātu svarīgu informāciju par vienībām.”

Tajā pašā laikā tiek ziņots, ka Krievijas armija ir jau tik izmisusi, ka uz fronti sūta kareivjus pat ar lauztām kājām.

Uz fronti tiekot sūtīti ievainoti un nepietiekami ārstēti karavīri, izraujot tos tieši no slimnīcām. Krievu masu medijos popularitāti ieguvis un sašutumu izraisījis kāds ziņojums par ievainotu kareivi, kas nosūtīts atpakaļ uz fronti fronti ar kruķiem - masu medijos publicēta fotogrāfija ar kareivi, kuram kājā bija iebūvēti stieņi, lai salabotu lauztos kaulus, vēlreiz parādot, cik izmisusi ir Krievijas armija.

Svarīgākais