Tramps nāk klajā ar līdz šim nebijušu piedāvājumu ārvalstu studentiem ASV

© pixabay.com

Tramps ierosina automātiski piešķirt "zaļās kartes" ārvalstu studentiem, kuri absolvē ASV augstskolas. "Zaļā karte" ir pastāvīgās uzturēšanās atļauja, kas tās turētājam garantē tiesības legāli uzturēties un strādāt Amerikas Savienotajās Valstīs, raksta UNIAN

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps, kurš nesen draudēja "pārtraukt" palīdzību Ukrainai, ierosināja automātiski piešķirt pastāvīgās uzturēšanās atļaujas ārvalstu studentiem, kuri absolvējuši Amerikas universitātes. Viņš atzīmē, ka tādā veidā valstī paliks "spožākie cilvēki", vēsta "NewsWeek".

"Viņiem būtu automātiski jāsaņem "zaļā karte" kā daļa no sava diploma, lai varētu palikt šajā valstī," sacīja Tramps.

Kā zināms, “zaļā karte” ir uzturēšanās atļauja, kas tās turētājam garantē tiesības legāli uzturēties un strādāt ASV un dod iespēju iegūt pilsonību.

Pasaulē

Neirozinātniece Džimo Bordžigina labi apzinājās, ka "nāve ir neatņemama dzīves sastāvdaļa", taču viņa bija ļoti pārsteigta brīdī, kad saprata – zinātnieki praktiski neko nezina par procesiem, kas notiek mirstoša cilvēka smadzenēs, vēsta BBC. Tas, ko viņai izdevās atklāt, nepavisam nesakrīt ar mums pierastajiem priekšstatiem par to, kas notiek nāves brīdī.

Svarīgākais