Kadirova dēls slepeni apprecas ar 14 gadus vecu meiteni

© Scanpix

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs savu 17 gadus veco dēlu Eli saprecinājis Valsts domes deputāta nepilngadīgo mazmeitu - turklāt abi ir radinieki, raksta unian.net.

Saskaņā ar projektu “Svarīgi stāsti” un “Novaya Gazeta Europe” publicēto informāciju, 8. jūnijā tika rīkotas dubultas kāzas diviem Čečenijas vadītāja dēliem - 17 gadus vecajam Eli un 16 gadus vecajam Ādamam.

Par 17 gadus vecā Eli sievu kļuva Valsts domes deputāta Ādama Delimhanova nepilngadīgā mazmeita. Saskaņā ar dažiem plašsaziņas līdzekļu ziņojumiem, Delimhanovs ir Kadirova brālēns - tātad “Putina kājnieka” dēls apprecējās ar savu otrās pakāpes māsīcu.

Izanalizējot līgavas mātes Khedi Delimkhanovas sociālos tīklus, žurnālisti nonāca pie secinājuma, ka Eli sieva nevar būt vecāka par 14 gadiem.

Savukārt 16 gadus vecais Ādams Kadirovs, pēc mediju ziņām, apprecējis senatora Suleimana Geremejeva meitu. Nav zināms, cik viņai gadu, un arī meitenes vārdu neizdevās identificēt.

Kā atzīmē žurnālisti, Kadirova dēlu dubultkāzas ar ietekmīgo čečenu meitām ir viņu tēva mēģinājums aizsargāt ģimeni viņa nāves gadījumā.

Svarīgākais