VIDEO. Kampaņas laikā apmētāts Lielbritānijas politiķis

© Unsplash

Kādam vīrietim Londonā izvirzītas apsūdzības par draudošu uzvedību, jo viņš bija atļāvies nomētāt britu politiķa Naidžela Farāža kampaņas busiņu.

Saskaņā ar Dienvidjorkšīras policijas paziņojumu, 28 gadus vecais Džošs Grelijs ir apsūdzēts par "draudošu, aizskarošu, aizvainojošu vārdu un uzvedības lietošanu ar nolūku izraisīt bailes vai izraisīt nelikumīgu vardarbību Bārnslijas pilsētas centrā".

Tas notika pēc tam, kad pret vadošo "Brexit" aizstāvi, kurš patlaban kandidē uz deputāta amatu, politiskās aģitācijas laikā Dienvidjorkšīras grāfistē tika mesti atkritumi.

Sociālajos tīklos nonākušajos videomateriālos redzams, kā vīrietis sarkanā kapucē iespiež roku atkritumu spainī, kura saturs tiek uzmests autobusam, bet paiet garām Farāžam.

Politiķis pēc incidenta sacīja: "Vardarbīgs kreisais pūlis, kas ienīst mūsu valsti, mani neiebiedēs."

Šis ir jau otrais šāda veida incidents, kurā iesaistīts Farāžs, Apvienotajai Karalistei gatavojoties 4. jūlijā gaidāmajām vēlēšanām.

Pasaulē

Cilvēki ASV, Vācijā, Polijā un daudzās citās valstīs ir brīvprātīgi veltījuši savu laiku un talantus, lai atbalstītu “United24”, Ukrainas oficiālo līdzekļu vākšanas platformu, izveidojot Ukrainas pieminekļus kā unikālus lego komplektus. Šie komplekti nav pieejami iegādei - tos var laimēt tikai izlozē, ziedojot 24 ASV dolārus vai vairāk uzņēmumam “United24”, kas ar ziedojumiem palīdz atjaunot sagrautās struktūras Ukrainā. Ar stāstu dalās CNN.

Svarīgākais