Pensionāre Francijā ar auto ietriecas velosipēdistu grupā; trīs bērni kritiskā stāvoklī

© Ekrānuzņēmums / X

Desmit bērnu grupa guvusi nopietnus ievainojumus, kad netālu no iecienītas atpūtas vietas Francijā viņos ietriecās automašīna.

Bērnu grupu, kas vienā grupā brauca pa Avenue de Coligny Larošelā, valsts rietumos, notrieca 83 gadus vecs autovadītājs, kurš ietriecās viņos no pretējā braukšanas virziena.

Kā ziņo laikraksts „The Mirror”, septiņi no bērniem tika smagi ievainoti, bet trīs atrodas kritiskā stāvoklī. Aculiecinieki aprakstīja "briesmīgus skatus", kad bērni pēc sadursmes kliedza aiz sāpēm un šausmām.

Sociālajos tīklos publicētajos attēlos redzami satraucoši bojājumi dzeltenā Renault Twingo priekšējam buferim, savukārt netālu uz ceļa redzami vairāki savīti velosipēdu rāmji.

Neatliekamās palīdzības dienesti vērienīgi reaģēja un notikuma vietā ieradās 32 ugunsdzēsēji, septiņas ātrās palīdzības mašīnas, kā arī vietējās policijas vienības.

Pārbaudes, kas veiktas vecāka gadagājuma autobraucējai, uzrādīja negatīvus rezultātus attiecībā uz alkoholu un narkotiskajām vielām, tomēr ir sākta izmeklēšana par briesmīgās avārijas apstākļiem.

83 gadus veco sievieti sākotnēji notikuma vietā aizturēja policija, bet vēlāk viņa tika atbrīvota, jo policisti uzskatīja, ka viņa nav nopratināšanai piemērotā stāvoklī. Pēc tam viņa nogādāta slimnīcā.