Sieviete laimē loterijā, bet viņai atsaka izsniegt laimestu

© unsplash.com

Amerikāniete Britānija Vilsone uzvarēja loterijā un laimēja 3930 ASV dolārus. Sieviete bija ļoti priecīga par savu veiksmi, jo bija nonākusi finansiālās grūtībās un šāda naudas summa palīdzētu viņai nomaksāt parādus. Tomēr prieks bija īss, kad viņa uzzināja, ka nevar saņemt iegūto laimestu, raksta "Daily Star".

Britānija ieradās pēc sava lielā laimesta, kad uzzināja, ka Floridas štata amatpersonas aizliegušas izsniegt viņai iegūto balvu.

Sievieti pārņēma šoks un dusmas, jo viņai atteikts saņemt laimestu, viņasprāt, muļķīga iemesla dēļ. Sieviete bija paredzējusi ar iegūto laimestu segt daļu no saviem parādiem, taču tagad viņai tas vairs nav iespējams.

Izrādās, Britānija bija parādā valstij, un viss iegūtais laimests tika novirzīts parāda atmaksai. Viņa reiz saņēma lielāku valsts pabalstu nekā viņai pienācās, kad bija bez darba. Kā izrādās, sieviete bija saņēmusi atbalstu no valsts arī tad, kad jau bija stājusies darba attiecībās.

Britānija toreiz nerīkojās un nepaziņoja, ka pabalstus turpina saņemt kļūdas pēc, tāpēc tagad viņai atteikts izmaksāt loterijā iegūto laimestu, lai valsts kasē varētu iemaksāt viņai iepriekš nepienākušos pabalstus.

Pasaulē

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda aicināja starptautisko sabiedrību pastiprināt spiedienu uz Baltkrieviju, lai panāktu starptautiskajām prasībām neatbilstošās Astravjecas atomelektrostacijas (AES) slēgšanu.