Sieviete lidmašīnā sarīko pamatīgu jandāliņu

© unsplash.com

58 gadus vecās Eiprilas Vilsones uzvedība lidojuma laikā bija nepieņemama. Sieviete, būdama alkohola reibumā, uzvedās agresīvi, kā rezultātā tagad viņai piespriests nosacīts cietumsods, raksta "Daily Star".

Eiprila kopā ar vēl 187 citiem lidmašīnas "Jet2" pasažieriem un apkalpes locekļiem bija ceļa no Spānijas uz Lielbritāniju.

Jau iekāpjot lidmašīnā, daudziem bija skaidrs, ka Eiprila varētu sagādāt ne pārāk patīkamu lidojumu, jo bija izteiktā reibuma stāvoklī.

Lidmašīnai atrodoties augstu debesīs, Eiprila sāka uzvesties nepieņemami. Viņa kļuva agresīva, skaļi kliedza un lamāja lidmašīnas apkalpes locekļus. Viņa pat pamanījās fiziski aizskart divas stjuartes, metot viņām ar kādu priekšmetu.

Tiek ziņots, ka sieviete bija apvainojusies uz savu partneri, kā arī izjuta bailes no lidošanas. Apkalpes locekļi regulāri centās pārliecināties, vai sievietei viss ir kārtībā, jo par viņas uzvedību sūdzējās citi pasažieri, kas dzirdēja, ka viņa nemitīgi lamājas. Neraugoties uz neskaitāmiem lidmašīnas apkalpes locekļu centieniem sievieti nomierināt, tas nebija iespējams.

Vairāki pasažieri iesniedza sūdzības par Eiprilas uzvedību. Pēc izkāpšanas Ņūkāslas lidostā agresīvā sieviete tika aizturēta. Viņa atzina, ka iepriekšējā vakarā izdzērusi vienu degvīna un divas vīna pudeles. Par nepieņemamo rīcību lidojuma laikā tiesa sievietei piesprieda nosacītu cietumsodu.

Svarīgākais