Traģēdija Klaipēdā: zīdaini, kuru tēvs izmeta pa logu, ārsti nespēja izglābt

© Pexels.com

Ārstiem, kuriem uzticēja zīdaiņa dzīvības glābšanu, diemžēl neizdevās izglābt mazuli, kuram bija tikai 5 mēneši, raksta tv3.lt.

NRA jau vēstīja, ka Lietuvā, Klaipēdā kāds vīrietis sestdien, 18. novembrī, pa pirmā stāva logu izmeta 5 mēnešus vecu zīdaini. Pirms nozieguma izdarīšanas viņš zvanīja uz Vispārējo palīdzības centru, taču viņa ziņa operatoriem bija grūti saprotama. Vīrietis pieprasīja sūtīt armiju.

Kauņas bērnu klīnikas vadītājs Rimantas Kevals medijiem skaidro, ka mazulim pēc kritiena bija smaga smadzeņu trauma, tāpēc diemžēl viņu nevarēja izglābt un reanimācijā mazulis nomira.

Mēs darījām visu iespējamo,

sacīja ārsts.

Mazuļa māte stāvēja bērnam blakus visgrūtākajā brīdī, taču pirmdien, 20. novembrī, cietumsodu piesprieda zīdaiņa tēvam, kurš ir vainīgs pie nelaimes, informē TV3 ziņas Lietuvā.

Prokurors preses konferencē informēja, ka tēvs jau 14 gadu vecumā tika notiesāts par slepkavību, arī 2022. gadā viņš tika arestēts par īpašuma bojājumu. Persona ir ar kriminālu pagātni. Tāpat netiek izslēgta teorija, ka vīrietis bijis narkotiku ietekmē, lai gan šis vēl nav apsiprināts. Pagaidām notiek izmeklēšana.

Svarīgākais