Kas gan varbūt vienkāršāks un garšīgāks par ceptu vistas fileju.
Vistu filejas ar sarkano papriku
Sastāvdaļas. Četras vistu filejas bez ādas un kauliem, sāls, garšvielu maisījums pēc izvēles, viens sarkanais saldais pipars, ķiploku daiviņa, neliels saišķītis pētersīļu zaļumu, divas ēdamkarotes olīvu eļļas.
Pagatavošana. Vistu filejas ierīvē ar sāli un garšvielu maisījumu, kārto veidnē. Sablenderē gabaliņos sagrieztu papriku ar pētersīļiem un ķiplokiem, pievieno olīvu eļļu. Ar iegūto maisījumu pārziež filejas, veidnē ielej nedaudz ūdens, cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 25 minūtes. Lai vistas krūtiņa būtu nedaudz sulīgāka, tai var pārliet nedaudz saldā krējuma. Pasniedz ar makaroniem vai kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.