Komentāri / Burkāni korejiešu gaumē
 

6 komentāri

Ko Tu domā par citu lasītāju komentāriem? Izsaki savu viedokli!

rregina
pameginasu.ieprieks nav gardi sanakusi.Paldies par ieteikumiem.
30.marts 2014, 18:52 Atbildēt
::(
Vari nemēģināt, šitie salāti nav priekš latviešiem - vakariņās uztaisīju, tagad visu nakti slikti. Vajadzēja brīdināt ar lieliem, sarkaniem burtiem, ka šitā var sanākt
2.aprīlis 2014, 2:28 Atbildēt
zz
Garsvielas var pievienot pec gaumes cik stipru velas,nav jaber sali un cukuru uz aklo,jo burkani pasi par sevi ir saldi.
6.aprīlis 2014, 7:51 Atbildēt
kkanna
ak redz, kur tas garshas nosleepums - burkaanu salminju garumaa! :D
6.aprīlis 2014, 21:05 Atbildēt
AAusma
Mīļie cilvēki, burkānus var rīvēt vai griest ar nazi no tā garša receptei nemainīsies mainīsies tikai vai var ēst tik stiprus vai nē .Galu galā var gatavot arī ne tik stiprus.
29.janvāris 2015, 16:11 Atbildēt
nnu jā
... sarīvētu koriandru ...
Kā lūdzu rīvē koriandru ?
16.jūlijs 2018, 10:41 Atbildēt

Ko Tu domā par citu lasītāju komentāriem? Izsaki savu viedokli!