Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Māja \ Veselīgs dzīvesveids

Veldzē savu ādu vasarā

© publicitātes

Katru gadu, mainoties sezonai, mūsu āda piedzīvo nepatīkamas izjūtas, jo vistiešākajā veidā saskaras ar brīžiem tik bargajiem laika apstākļiem, kas liek izjust tai stresu un diskomfortu.

Stiprs sals un brāzmains vējš ziemā, tveice un karsta saule vasarā – šie apstākļi padara ādu sausu, jutīgu, tā sāk izžūt un pat lobīties. Lai risinātu spēcīgās saules un citu apkārtējās vides faktoru radītās problēmas, Dzintars iesaka izmantot vieglas konsistences mitrinošus kosmētikas līdzekļus no kosmētikas sērijas Sea Secrets.

Jūra atklāj savus noslēpumus

Sea Secrets kosmētisko produktu sērija (tulkojumā no angļu valodas – Jūras noslēpumi) izveidota uz efektīvāko jūras produktu bāzes, kas satur bagātīgu bioloģiski aktīvo vielu salikumu. Dzintara speciālisti ir atklājuši mums jūras noslēpumu, produktu sastāvā iekļaujot vislabāko un noderīgāko mūsu ādai.

Produktu sastāvā esošais jūras kolagēns nodrošina efektīvu iedarbību cīņā ar ādas novecošanos. Pēc sastāva tas ir pielīdzināms cilvēka kolagēnam, tāpēc tas aktīvi iesaistās bioloģiskos procesos, savelk ādu, atjauno tās elastību un uzlabo ādas tonusu.

Jūras aļģu ekstrakts nodrošina pilnvērtīgu ādas barošanu, pasargājot to no izžūšanas, palīdzot uzturēt ādā vienmērīgu mitruma līmeni un atjaunojot ādas šūnās dabisko mitruma līdzsvaru.

Hialuronskābe ir labākais dabiskais ādas mitrinātājs, kas palīdz tai saglabāt ūdens molekulas, uzlabo ādas elastību, izlīdzina jau esošās grumbas un aizkavē jaunu veidošanos, kā arī novērš ādas sausumu un lobīšanos.

Papildus jūras bioloģiskajam kompleksam kosmētikas sērijas Sea Secrets sastāvā ietilpst plašs vitamīnu klāsts, kviešu dīgstu ekstrakts, žeņšeņa saknes, ginkgo, ruskusa, efejas, emblikas, miltenes lapu, lakricas, alvejas, kliņģerītes, tīruma kosas un zaļās tējas ekstrakti.

Jūras bagātība kalpo skaistumam

Sea Secrets kosmētikas sērijā pieejams pilns kosmētikas līdzekļu spektrs efektīvai ādas aprūpei karstā vasaras sezonā un sausajā laikā – attīrošs pieniņš un attīrošs toniks ar mitrinošu iedarbību, toniks kosmētikas noņemšanai, mitrinošie dienas un nakts krēmi sejas un kakla ādai, serumi un balzami ādas kopšanai ap acīm, mitrinošs balzams lūpām un lielisks roku krēms, kurš mitrina roku ādu 24 stundas.

Sērijas produktiem piemīt viegls un svaigs jūras aromāts. Sea Secrets kosmētikas līdzekļu iedarbība virzīta uz ādas tvirtuma samazināšanu, kas radusies ādas hidratācijas pazemināšanās rezultātā, ādas krāsas izmaiņas, ādas pigmentācijas plankumu parādīšanās, kā arī grumbām, kas ir visredzamākā novecošanās pazīme. Tieši šo pazīmju novēršanai produktu klāstā iekļauti divi īpašie produkti – fluīdsserums pret ādas pigmentāciju un kolagēna koncentrāts ar hialuronskābi pret ādas novecošanos.

Zinātne mūsu ādai

Kādi produkti ir piemēroti tieši jūsu ādai vasaras sezonā, iespējams uzzināt, veicot sejas ādas diagnostiku pie Dzintars speciālistiem Dzintars zinību centrā Jūrmalā (Dzintari, Turaidas iela 1, blakus koncertzālei), kas šovasar ir atvērts Jūrmalā.

Ādas fizioloģisko stāvokli iespējams noteikt diagnostikas seansos ar īpaša aparāta palīdzību profesionālu speciālistu vadībā. Iespējams noteikt ādas mitruma līmeni, ādas taukainību, elastību, kā arī pigmentāciju. Speciālisti ieteiks piemērotāko tieši jūsu ādai, piedāvās atlaižu kuponu konkrētiem produktiem, ar kuru varēsiet tos iegādāties.

Ādas diagnostika ir bez maksas un aizņem aptuveni 20 minūtes. Precīzai mērījumu noteikšanai ieteicams ādas diagnostiku veikt uz attīrītas sejas ādas. Pieteikties var, zvanot pa tālr. +371 29348734.