Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Māja \ Veselīgs dzīvesveids

Košas krāsas tavai vasarai!

© publicitātes

Jūniju uzskata par bērnu un jauniešu mēnesi – jau pirmajā datumā svin Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, otrā mēneša nedēļa tiek pavadīta izlaidumu noskaņās skolās un augstskolās, bet jūnija beigās sākas kāzu sezona.

 Nav svarīgi, vai esi atnācis uz draugu izlaidumu vai tuvinieku kāzām – visam ir jābūt nevainojami, sākot no grima, beidzot ar pašsajūtu.

Lai svētku scenārijs nenotiktu pēc populārā nekaunības likuma un vissaviļņojošākie dzīves mirkļi notiktu bez ķibelēm, Dzintars ir sarūpējis īpašu kopjošās un dekoratīvās kosmētikas līniju Be trendy, kurā iekļauti arī svaigi un dzirkstoši aromāti vasarai.

Veselīgai ādai

Rūpējoties par savu skaistumu un perfektu tēlu, Dzintars ierosina izmantot kosmētiku un parfimēriju no sērijas Be trendy, kas ir risinājums rūpēs par problemātisku ādu, uzsākot vasaru. Līnija satur produktus jutīgai un problemātiskai ādai, košu krāsu dekoratīvo kosmētiku un stilīgus aromātus, kas nopērkami visos Dzintara firmas veikalos.

Viens no sērijas Be trendy kolekcijas stūrakmeņiem ir biokosmētika, kas ne tikai kopj ādu, bet sniedz arī profilaktisku iedarbību. Biokosmētikas produktu līnija satur līdzekļus sejas tīrīšanai un mitrināšanai, kā arī matējošu krēmu. Pateicoties efektīvajam produktu sastāvam, tie atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, nomierina un sniedz antibakteriālu iedarbību. Sastāvā esošais cinka glukonāts samazina tauku dziedzeru sekrēciju, bet salicilskābei piemīt pretmikrobu īpašības, turklāt produkti neizraisa alerģiskas reakcijas un nesausina ādu. Arī arnikas ekstrakts un bisabolols sniedz antibakteriālu iedarbību, kas īpaši nozīmīga jauniešiem ar jutīgu ādu, kam speciālisti iesaka izvēlēties īpašus kopšanas produktus problemātiskai ādai.

Spilgtas krāsas

Dekoratīvās kosmētikas Be trendy kolekcija domāta spilgtai un mūsdienīgai meitenei. Sērijā iekļauti vairāki produkti sejas vaibstu akcentēšanai. Mirdzošās, birstošās ēnas izceļ grimu un atsvaidzina seju, piešķirot tai mirdzošu spīdumu. Pieejami vairāki toņi: vara spīdums, persiku, sudrabs, zelta mirdzums, sudraba mirdzums, zeltītais persiks, sārtā pērle un violetā pērle. Lūpu balzams mitrina un baro lūpu ādu visas dienas garumā. Tas aizsargā lūpas no mitruma zuduma un ārējās vides negatīvo faktoru iedarbības. Pateicoties A, E un C vitamīniem, dabiskajam kakao sviestam, hohobas, makadāmijas un sviesta koka eļļai, kā arī karnaubas, kandelilas un bišu dabiskajiem vaskiem, tas kopj un mitrina lūpas. Dzintars izstrādājis arī apjomu palielinošu un pagarinošu skropstu tušu. Tajā apvienoti gan kopjošie elementi, gan dekoratīvas īpašības – dabisko vasku komplekss piešķir skropstām apjomu un pagarina tās, īpaši piemeklēta birstīte rūpīgi nokrāso, atliec un atdala skropstas, kakao sviestam piemīt lieliskas mitrinošas un barojošas īpašības, bet keratīna hidrolizāts veicina skropstu augšanu un uzlabo to izskatu. Gammā ietilpst četri toņi: melns, pelēkzils, tumši zaļš un plūmju.

Dekoratīvās kosmētikas sērijā atradīsiet krēmveida vaigu ēnas, tonālo krēmu un citus brīnišķīgus produktus.

Esi stilīgs!

Iespēju būt modernam un pamanāmam sniedz arī šarmanti aromāti no sērijas Be Trendy gan sievietēm, gan vīriešiem. Kolekcijā iekļauti četri aromāti, kas būs romantiska un sievišķīga dāvana meitenēm, kuras piedzimušas par spilgtām personībām un kurām patīk koša un aizraujoša dzīve. Augļuziedu fantāzija spēj savaldzināt ar savu vieglumu un saldumu, kas piestāv krāšņām vasaras svinībām, liekot gaisā virmot svētku izjūtai. Be trendy tualetes ūdeņi vīriešiem dāvās puišiem apņēmību un drosmi – viņi sajutīs, ka ir spējīgi paveikt neiedomājamas lietas.

Ļauj, lai svaigie un dzirkstošie aromāti, košu krāsu dekoratīvā kosmētika un maigi ādas kopšanas līdzekļi kļūst par šīs vasaras vēstnešiem, liekot iemirdzēties sevī sievišķības un piedzīvojumu dzirkstīm.

Raksts tapis sadarbībā ar a/s Dzintars