Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Māja \ Veselīgs dzīvesveids

Ļauties dzīves dāvātajām iespējām

Raidījuma Esi gardēdis vadītāja, allaž mundrā un pozitīvā Gundega Skudriņa atzīst, ka viņas lielākais labsajūtas avots esot visā saredzēt tikai labo, nevis gausties par dzīvi.

 Tuvojoties Ziemassvētkiem, pozitīvo enerģiju sniedz arī idejas par to, kā iepriecināt savus tuviniekus.

MĪLĒT DZĪVI. «Mans svarīgākais un īstenībā pat vienīgais labsajūtas avots ir tas, ka es mīlu dzīvi un neuztveru darbu kā darbu. Visu, ko es daru, es daru no sirds, tāpēc mans prāts biežāk ir līksms nekā bēdīgs. Tieši tas dod enerģiju un dzīvesprieku – no tā savukārt izriet arī veselīgums un labs izskats. Manuprāt, vislabākā dzīves recepte ir darīt to, ko prot vislabāk, un iepriecināt otru ar to, ko katrs var. Esmu pateicīga, ka man ir dota īpašība visur saskatīt labo, nevis meklēt slikto.»

NEKĀ NEDARĪŠANA. «Nedalu dienu tādās kategorijās – darbs un pēc tam mājas. Tas viss ir savijies kopā, un tā vienkārši ir mana dzīve. Apkārt ir daudz notikumu un mīļu cilvēku, kas iedvesmo. Vairāk par visu man patīk nekā nedarīšana. Sarunas pie tases tējas, tikko izceptas kūkas vai glāzes vīna – tie ir brīži, kad varu būt kopā ar savējiem. Tad es atveldzējos un gūstu pozitīvo enerģiju. Iedvesmo arī izbraukumi pie dabas, koncerti un filmas.»

SKAISTUMKOPŠANA. «Neatsakos sevi palutināt, taču nepiederu pie tām sievietēm, kuras pašas ar to nodarbojas mājās. Man mājās ir citas

prioritātes, nevis laiks skaistumkopšanai. Bet neapšaubāmi izbaudu, ja kāds ir uzdāvinājis SPA apmeklējumu vai reizēm uzdāvinu to sev pati. Tas vairo sievietes pašapziņu. Ļaujos visam, kur mani ved dzīve, tāpēc izbaudu gan melno pirti kopā ar draugiem, gan ekskluzīvu SPA salonu piedāvājumu. Aiz savas zinātkārās dvīņu dabas izmēģinu visu, ko dzīve sniedz, bet visbiežāk atgriežos pie klasiskām vērtībām.»

ZIEMASSVĒTKI. «Gan pasākumu rīkošanā, gan televīzijā jau sanāk dzīvot Ziemassvētku noskaņās, viss rit pilnā sparā. Personīgie svētki parasti paliek drusku otrajā plānā, tomēr priecē domas par dāvanu gādāšanu un mīļo cilvēku iepriecināšanu – nekā svarīgāka par viņiem nav.»

VESELĪBA. «Pārsvarā uzturu sevi formā ar ķiplokiem, kā jau daudzi, vai ar dzērveņu, medus un ķiploku maisījumu, ko pa karotītei ēdu katru dienu. Pavasaros lietoju vitamīnus veselības stiprināšanai.

Šogad man nav sanācis īsts atvaļinājums, tāpēc, paldies Dievam, tuvinieki redz, ka esmu izpumpējusies, un vīrs, redzot manu spēku izsīkumu, pavisam nesen nopirka Magne B6. Dzīves ritms ir tāds, ka atslābt nedrīkst, tādēļ ir labi, ka ir papildu ieroči, kas var palīdzēt uzturēt sevi tonusā.».