Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Māja \ Sarunas

Ievai Kokorevičai patīk masāžas

© publicitātes foto

Bijusī modele un skaistumkonkursu laureāte Ieva Kokoreviča atzīst, ka skaistumkopšana viņas dzīvē neieņem galveno lomu.

"Man tas ir veids, kā sevi palutināt un sagādāt prieku, svētkus. Laiks, ko veltu tikai sev. Vislabākā skaistumkopšanas recepte ir labi izgulēties un pavadīt laiku pie dabas," uzskata Ieva.

Skaistuma dēļ Ievu Kokoreviču varētu apskaust daudzi. Viņa pati gan atzīst, ka ikdienā ļoti daudz laika skaistumkopšanas procedūrām neatvēl, jo ir pārliecināta, ka dabīgais skaistums tomēr ir pārāks par mākslīgi radīto.

"Man patīk masāžas, un, ja vien būtu vairāk līdzekļu un iespēju, labprāt tās baudītu vismaz trīs reizes nedēļā. Es pati arī veicu ājurvēdisko masāžu un reizi pa reizei palutinu ar to savus tuvākos cilvēkus. Tomēr vissvarīgāk man ir labi justies. Lai tā notiktu, man ir labi jāizguļas un jāpavada pietiekami daudz laika pie dabas. Patiesībā skaistuma jēdziens man šķiet relatīvs. Skaistums ir vērotāja acīs. Esmu pārliecināta, ka nekas cilvēku nedara tik skaistu kā smaids. Nevienai procedūrai nebūs labāka iespaida uz organismu kā iemīlēšanās sajūtai, kad acis mirdz, seja staro un tā vien gribas apskaut visu pasauli. Un iemīlēties jau var katru dienu – lietās, vietās, parādībās un arī cilvēkos," pārliecināta viena no skaistākajām pasaules sievietēm.

Visu rakstu lasiet 7. novembra izdevumā Māja