Sindijas Vildes labsajūta

"Es lietām nepieķeros tik ļoti, lai tās man kļūtu par fetišu, taču nevērīga pret tām arī neesmu," savu attieksmi pret materiālo pasauli raksturo pasākumu aģentūras Chocolate Event līdzīpašniece un dziedātājas Amber menedžere Sindija Vilde.

"Mani ļoti iedvesmo daba, tāpēc izmantoju katru iespēju doties ārpus Rīgas. Īpaši pievilcīga šķiet Liepāja. Tā ir pilsēta, kas mani "paņem". Tāpēc, jau dzirdot vārdu "Liepāja", jūtu, ka augumam pārskrien patīkamas tirpiņas. Otra tikpat īpaša pilsēta man šķiet Parīze. Tā apbur ar savu kultūru, arhitektūru un cilvēkiem. Kad gribu iekrist Parīzes emocijās, paklausos no turienes atvestos CD vai arī uzlieku rotaslietas – auskarus un rokassprādzes," ar vietām, kas iedvesmo, iepazīstina Sindija.

AUTOMAŠĪNA. "Pirms nebiju ieguvusi autovadītājas tiesības, nevarēju iedomāties, ka sieviete var tā jūsmot par auto kā es. Man pieder fantastiska mašīna – 1981. gada Mercedes-Benz modelis. Es ar to braucu kopš vadītāja tiesību iegūšanas brīža un noteikti vēl kādu laiku to darīšu," domā Sindija. "Braucot ar auto, ir milzīga brīvības izjūta! Varu doties dabā, kas man ļoti patīk, un varu klausīties mūziku vai arī pabūt vienatnē ar savām domām. Jo auto – tā ir mana privātā telpa, kur saimniekoju, kā vēlos.".

MŪZIKA. "Gandrīz visu laiku es klausos mūziku. Man ir diezgan liela CD kolekcija, jo draugs ir dīdžejs, tāpēc varu izvēlēties noskaņojumam atbilstošus ierakstus. Šobrīd mani favorīti ir trīs diski – dziedātājas Noras Džonsas, britu grupas Cold Play un islandiešu rokgrupas Sigur Ros CD," atklāj Sindija.

ŠOKOLĀDE. "Esmu no tās atkarīga. Šokolāde man garšo visvisādos veidos: gaišā un tumšā, ar riekstiem un ar sukādēm. Pērnvasar pat izdomāju, ka cūkgaļu varētu iemarinēt šokolādē un pēc tam cept, lai veidotos salda glazūriņa. Sanāca labi. Tā domāju ne tikai es, bet arī draugi, kurus es cienāju ar šo ēdienu," nosmej Sindija un piemetina, ka viņas iecienītākā šokolāde esot Fazer šokolāde ar rozīnēm, riekstiem un sukādes gabaliņiem.

SMARŽAS. "Mana vājība ir smaržas. Ja es neiesmaržinātos, justos neapģērbusies. Gluži tāpat kā mūzikā man mainās favorīti, arī starp smaržām te viena, te otra patīk vairāk. Pašlaik esmu aizrāvusies ar Donna Karan New York ābolīšsmaržām," stāsta izklaides jomas pārstāve. "Kad jāizdara izvēle, kuru smaržu pirkt, tuvākas šķiet tās, kurām ir maiga, svaiga nots.".

Svarīgākais