Dekoratīvie apdares paneļi interjera pārvērtībām

Oriģinalitāte un inovatīvi risinājumi – tieši šie vārdi visspilgtāk raksturo produktu grupu, kurai nav viegli atrast analogu visā pasaulē. Tos ražo austriešu uzņēmums SIBU DESIGNE, kas patlaban ir viens no vadošajiem augstvērtīgu dekoratīvo dizaina paneļu ražotājiem.

Viena no galvenajām SIBU DESIGNE priekšrocībām tirgū ir milzīgā paneļu daudzveidība un unikālās virsmas, kas ļauj radīt vēl nebijušus un individuālus dizaina risinājumus.

SIBU DESIGNE dekoratīvie paneļi ir izgatavoti no polistirola un dekoratīvas folijas, kas imitē ne tikai dažādas metāliskas virsmas, spoguli un audumu, bet arī dabas materiālus – ādu un koku. Dekoratīvie paneļi ir viegli, elastīgi, neplīstoši, tos var ērti kombinēt, izmantojot gan izliektu, gan plakanu virsmu apdarei. Tie atšķiras pēc biezuma un virsmas pārklājuma: ir gludi, perforēti, strukturēti, ar gaismu caurlaidīgu krāsas pārklājumu u. c.

SIBU DESIGNE dekoratīvajiem paneļiem ir vairākas līnijas.

Deco–Line ir augstas kvalitātes paneļi metāla, pulēta sudraba, zelta, antracīta un citās krāsās, ar koka imitācijas efektu, kas interjerā izceļas ar savu īpašo tekstūru. Paneļiem ir ilgs kalpošanas laiks, tie sevišķi piemēroti iekštelpu dizainam, izņemot darba virsmas un grīdas segumu.

Structure–Line paneļu pārklājums ir no sintētiska materiāla ar strukturētu izteikta reljefa virsmu. Var izmantot gan mēbeļu fasādēm, gan interjera dizainam.

Multystyle – dažādās krāsās ieturēti gludi spoguļveida paneļi, kas sadalīti lielākos un mazākos kvadrātiņos vai līnijās, no pirmā skatiena atgādina diskobumbu. Piemēroti izliektām un ieliektām virsmām ar nelielu rādiusu.

Punch–Line & Punch–Line 3D paneļi ir dekorēti ar apaļām un kvadrātveida perforācijām. Šo paneli uzlīmējot uz cita materiāla, piemēram, koka, var iegūt papildu dekoratīvo efektu.

Leather–Line ir dažādu krāsu un faktūru ādas imitācijas paneļi ar ziedu rotājumiem, dzīvnieku ādas imitāciju, kā arī melnā un baltā krāsā. Tos bieži izmanto bīdāmo durvju paneļiem un guļamistabu noformējumam.

Profile – dekoratīvi profili, kurus var izmantot gan kā neatkarīgus dizaina elementus, gan kā papildinājumu kopā ar SIBU paneļiem. Turklāt šie profili ideāli kalpo, kad jānoformē savienojumu vietas, iekšējie un ārējie leņķi, T veida savienojumi, malas un stūri.

SIBU DESIGNE dekoratīvie paneļi neprasa lielus ieguldījumus un īpašu aprīkojumu. Nelielais svars ļauj tos ērti un vienkārši apstrādāt un izmantot. Lai paneļus piegrieztu, pietiek ar nazi, kas paredzēts grīdas segumu (piemēram, linoleja, paklāja) griešanai.

Paneļi tiek ražoti gan ar īpašu līpošu virsmu (pašlīmējošie), gan bez līmes kārtas. Stiprinot pie virsmas pašlīmējošos paneļus, nepieciešams vienīgi gumijas rullītis. Savukārt paneļus, kas nav pašlīmējošie, pie virsmas piestiprina, izmantojot tikai vienu līmes kārtu vai pieskrūvējot.

Īpaši inovatīvi ir SIBU DESIGNE radītie iekaramo griestu paneļi, kas ražoti no izturīga polistirola.

SIBU DESIGNE produkcijas oficiālais pārstāvis un arī vienīgais tirgotājs Latvijā ir SIA AM Furnitūra.

Svarīgākais