Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja \ Interjers

Detaļu pievilcība

"Pusgadu padzīvojusi tipveida blokmājā, sapratu – tas nav man! Rīgas centra apbūvei ir cita kvalitāte un aura," uzskata nekustamā īpašuma aģentūras Arco Real Estate dzīvojamā fonda īres nodaļas vadītāja un svinību aģentūras D-Lounge īpašniece Līva Jaunozola.

Līva mitekli īrē kādā no Rīgas centra namiem. "Iepriekš šis bija 130 kvadrātmetrus plašs dzīvoklis, kuru sadalīja divos mazākos. Mana daļa, kurai ir klāt nākusi stiklota piebūve, ir 48 kvadrātmetrus liela," atklāj jaunā sieviete. "Piesaistīja tas, ka dzīvoklim nav tipveida plānojums, bet ir stikla piebūve, kas ļauj dienasgaismai un saulei piepildīt telpas.".

Lai telpu padarītu gaišāku un omulīgāku, jo tajā nav logu, sienas krāsotas siltos toņos. "Esmu iecerējusi šeit ieviest austrumnieciskus motīvus. Tāpēc ir aizslietnis ar košu rakstu, atpūtas krēsls ar stilizētu ziedu motīvu, viegli koka plauktiņi grāmatām," uzskaita dzīvokļa iemītniece.

Galdiņš un krēsli nākot no kafejnīcas, kas savulaik piederējusi Līvas mammai. "Man patīk magones un peonijas, kā arī fuksiju krāsa, tāpēc interjerā ir dekoratīvi elementi, kas par to atgādina," norāda mājokļa saimniece un piemetina, ka daudzus antikvārus nieciņus viņa iegādājoties Valmierā, Liepājas un citu Latvijas pilsētu antikvariātos, kur esot lielāka izvēle un draudzīgākas cenas.

Visu rakstu lasiet 4. augusta izdevumā