Ar skandināvu vēsmām

Veikala X Sports pārdevējs Artūrs Kļaviņš kopā ar draudzeni Inesi Rozentāli un melno runci Kefīru mīt 120 kvadrātmetru lielā rindu mājā Piņķos. Lai gan pilsēta ir tuvu, abi saka – dzīvojam laukos.

"Iepriekš mēs – tēvs, māte, māsa un es – dzīvojām Dubultos divistabu dzīvoklī. Meklējām jaunu, plašāku dzīvesvietu. Vispirms lūkojāmies uz Āgenskalna pusi, bet tad tēvam radās iespēja par pašizmaksu iegādāties vienu no rindu mājām ciematā "Ābeles", kuru celtniecībā viņš piedalījās – bija šā projekta būvdarbu vadītājs," par jaunās mājvietas vēsturi stāsta Artūrs Kļaviņš. Pirms pieciem gadiem māju iegādājās un iekārtoja puiša vecāki. Tagad viņi esot izšķīrušies, katrs devies pa savu ceļu, bet māja palikusi bērniem – Artūram un Kristīnei. "Šobrīd pa māju saimniekoju es ar draudzeni, bet augustā no Austrālijas atgriezīsies māsa ar draugu.".

"Kad ciemos atnāk draugi un ir jauks laiks, no telpām pārceļamies uz terasi un zālienu. Ir bijis pat tā, ka iznesam laukā dīvānus, lai ir, kur visiem sēdēt," atceras sportiskais puisis un piebilst, ka abiem ar draudzeni patīkot aktīvā atpūta. "Mēs pārvietojamies ar divriteņiem, ejam peldēt, ziemā – slēpojam, bet vasarā piemājas zālienā uzspēlējam badmintonu un frīsbiju.".

Mājokļa interjerā kardinālas pārmaiņas līdz šim neesot veiktas, jo nav tādas vajadzības. Taču dažas jaunas vēsmas miteklī ir ienākušas.

Visu rakstu lasiet 28. jūlija izdevumā

Svarīgākais