Gultas veļa – bioenergoterapeits jūsu mājās

© publicitātes foto

Pilnvērtīgs miegs ir viens no veselības saglabāšanas priekšnoteikumiem. Tā kā cilvēks miegā pavada trešdaļu dzīves, ir ļoti svarīgi, lai miegs būtu kvalitatīvs un no rīta varētu pamosties spirgts un labā omā.

Izrādās, šādu efektu iespējams panākt ar īpašas gultas veļas palīdzību.

Mūsu dinamiskajā gadsimtā miega kvalitāti ievērojami bojā stress, pārslodze, neirastēnija, depresija un vēl virkne dažādu slimību. Protams, tas nevienu neapmierina. Lai varētu mierīgi izgulēties, turklāt arī vienlaikus ārstēties, Ķīnas kompānija Hua Shen, balstoties uz savas valsts un ASV zinātnieku pētījumiem, radījusi unikālu gultas veļas komplektu, kas piesūcināts ar bioenerģētisku preparātu, kura sastāvā ietilpst daudzi vērtīgi ārstniecības augi un minerālvielas.

Tie ar nanotehnoloģiju palīdzību ir sasmalcināti amorfā masā, kas izstaro cilvēka organismam labvēlīgus mikroviļņus. Šie viļņi, rezonējot ar cilvēka iekšējo orgānu bioenerģētiskajiem laukiem, rada ārstniecisku iedarbību: aktivizē asins mikrocirkulāciju, novērš problēmas, kas ir saistītas ar artrītu, artrozi, ekstremitāšu tirpšanu, krampjiem, paplašinātām vēnām, nieru un urīnpūšļa slimībām, bronhu un plaušu slimībām, alerģiju un astmu, kā arī veicina ātru kaulu audu sadzīšanu pēc lūzumiem, traumām vai operācijām, samazina holesterīna līmeni asinīs.

Maina bojāto šūnu frekvenci

"Dabā viss dzīvais vibrē, arī katra cilvēka organisma šūna, turklāt šīm vibrācijām ir sava frekvence un intensitāte. Veidojoties patoloģijai, šūnu vibrācijas mainās, tās kļūst disharmoniskas," skaidro SIA Huashen Baltic komercdirektors Ēriks Bērzs. "Zinātnieki konstatēja, ka daudzu augu frekvences īpašības sakrīt ar cilvēka organisma veselu orgānu frekvences īpašībām. Lai saglabātu šo augu īpašības, tos sasaldē līdz -170 °C grādu temperatūrai, bet pēc tam sasmalcina ārkārtīgi smalkās – mikronu lielās – nanodaļiņās, lai palielinātu augu virsmu. Kad virsma ir liela, vibrācijas iegūst lielāku amplitūdu. Cilvēka organisma šūnas, nonākot biorezonansē ar pareizajām svārstībām, pašregulējas un pašatjaunojas. Tur nav nekādu blakusefektu – organismā nekas netiek aizvietots, kā tas ir, lietojot medikamentus, bet gan šūnai tiek dota pareizā informācija jeb, runājot līdzībās, pareizais kamertonis."

Daudzfunkcionāls bioaudums

Balstoties uz zinātnieku atklājumiem un izmantojot jaunākās tehnoloģijas, tika radīts daudzfunkcionāls bioaudums, kas izstaro noteikta garuma infrasarkanos mikroviļņus – biofotonus. Šo mikroviļņu garums svārstās no pieciem līdz divdesmit pieciem mikroniem, kas atbilst cilvēka organisma audu šūnu iekšējām svārstībām.

Biofotoni, ko izstaro bioaudums, pozitīvi iedarbojas uz cilvēka organismu, tiem piemīt ārstnieciskas īpašības, nav blakņu. Biofotonu ārstnieciskais efekts izpaužas kapilārās asinsrites regulācijā, bioenerģētisko procesu regulēšanā gan organisma šūnās, gan organismā kopumā. Atcerēsimies, ka visi novecošanas un slimību fona procesi sākas no perifērās asinsrites bloķēšanas. Biofotoni rada svārstības asinsvados, palielina un paātrina asins plūsmu tajos, sašķeļ un izšķīdina no asinsvadu sieniņām atdalītos tauku aplikumus, uzlabo vielu maiņu. Nonākot kontaktā ar ķermeņa ādu, biofotoni ievērojami samazina perifērās spazmas, paātrina organisma šūnās notiekošos bioķīmiskos procesus, veicina toksīnu izvadīšanu no organisma, atjauno organisma enerģētisko līdzsvaru, uzlabo atsevišķu orgānu un sistēmu darbību.

Ko spēj spilvendrāna un virspalags

Gultas veļas komplektā ietilpst divas spilvendrānas (47 cm x 75 cm), palags divguļamai (230 cm x 245 cm) un virspalags divguļamai gultai (220 cm x 240 cm). Ķermenim miegā saskaroties ar bioenerģētiski aktīvajām gultas veļas piederumu daļām, notiek organisma šūnās noritošo bioķīmisko procesu aktivizēšanās. Uzlabojas šūnu apgāde ar barības vielām un skābekli, vielmaiņa, palielinās audu atjaunošanās spējas, tiek veicināta sīko asinsvadu – kapilāru – paplašināšanās un mikrocirkulācijas uzlabošanās, kas savukārt rada toksīnu un šlakvielu pastiprinātu izvadīšanu no organisma. Šo visu procesu ietekmē nostiprinās organisma imunitāte jeb aizsargspēja. Turklāt bioaudumam piemīt antibakteriālas īpašības – tas iedarbojas uz sēnītēm, streptokokiem, stafilokokiem, zarnu nūjiņām un vēl citiem cilvēka parazītiem.

Bioenerģētiskā gultas veļa jāmazgā saudzīgā režīmā ar rokām, izmantojot neitrālus mazgāšanas līdzekļus un ievērojot, ka ūdens temperatūra nedrīkst būt augstāka par 30–35 grādiem. Veļu arī nedrīkst ilgstoši mērcēt, izgriezt, žāvēt uz sildelementiem vai saulē.

"Šo gultas veļu kopš 1992. gada ražo Ķīnā, to ir iepazinuši Japānā, Amerikā, Austrālijā, Āfrikā, Krievijā, Kazahstānā, Ukrainā, Baltkrievijā, kā arī Vācijā un Latvijā. Ja ir vēlme iegādāties bioenerģētisko gultas veļu, to var izdarīt gan internetā, gan arī pie mums – SIA HuaShen Baltic," skaidro kompānijas HuaShen pārstāvniecības Latvijā komercdirektors Ēriks Bērzs.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA HuaShen Baltic

***

NODERĪGI!

Biofotonu radītie efekti organismā:

remdē sāpes,

paplašina asinsvadus,

mazina sīko asinsvadu spazmas,

piemīt pretiekaisuma iedarbība (darbojas pret baktērijām, vīrusiem un sēnītēm);

paaugstina enerģiju slimajā orgānā un organismā kopumā;

veicina brūču ātrāku sadzīšanu;

stimulē imunitāti;

paaugstina ādas un muskulatūras tonusu;

nomierina un relaksē;

aizkavē novecošanos, piemīt kosmetoloģisks efekts (šķeļ taukus, mazina celulītu);

aizsargā pret radioaktīvo starojumu.

***

DER ZINĀT

Kam ieteicami kompānijas HuaShen bioenerģētiskie gultas piederumi:

tiem, kam ir hipertonija, diabēts, vecuma radīts nespēks, bezmiegs, ādas slimības, flebīts, kuņģa – zarnu trakta slimības, sirds asinsvadu nepietiekamība, neirastēnija, problēmas ar mugurkaulu, sievietēm – ginekoloģiskas slimības;

tiem, kas nespēj koncentrēties, ir slikta atmiņa, kurus pārņēmis hronisks nogurums, ir novērojami veģetatīvās nervus sistēmas traucējumi;

tiem, kas dzīvo pilsētās ar piesārņotu gaisu, kuri pastāvīgi ir stresa pārņemti, kā arī tiem, kas dienā izsmēķē vairāk nekā paciņu cigarešu.