Kā izvēlēties iebūvēto skapi?

Uzdotais jautājums pašlaik ir ļoti aktuāls, jo visiem jāskaita nauda un katrs santīms jāizdod racionāli un ar prātu.

Tieši tāpēc mēs vērsāmies pēc konsultācijas pie kompānijas "Bīdāmās sistēmas" speciālistiem. Viņi pastāstīja, par kādām lietām visvairāk jāinteresējas, izvēloties iebūvēto skapi, lai pēcāk tas nepieviltu savu īpašnieku.

Eksperti

Kāpēc par ekspertiem izvēlējāmies firmu Bīdāmās sistēmas? Firmas speciālistu pieredze, tirgū piedāvātās produkcijas augstā kvalitāte, visplašākā pakalpojumu spektra piedāvājums savā jomā apliecina darbinieku nopietno attieksmi pret savu darbu. Turklāt iebūvētie skapji nav vienīgā joma, kurā uzņēmums specializējas. Bīdāmās sistēmas piedāvā ne tikai klasisko pamatprodukciju, bet arī iekārtas garderobēm, priekšnamiem, bibliotēkām, birojiem un mājas kabinetiem, starpsienas, bīdāmās durvis un daudzas citas mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Profils – visa pamatā

Bīdāmo sistēmu speciālisti uzskata, ka vissvarīgākā lieta, par ko der pārliecināties potenciālajam pircējam, noskatot iebūvēto skapi ar bīdāmām durvīm (ko dēvē arī par kupejskapi), ir profils. Pašlaik tirgū vispopulārākās ir mēbeles ar alumīnija un tērauda profiliem. Diemžēl tērauda profilus nevar izmantot visiem gabarītiem, taču tiem piemīt augsta izturības pakāpe, tāpēc arī iebūvēto mēbeļu ražotāji tos plaši izmanto. Piemēram, Bīdāmās sistēmas uzticas kompānijai Stanley (Anglija), tādējādi garantējot izcilu kvalitāti.

Savukārt alumīnija profiliem, salīdzinot ar tērauda konkurentiem, ir daudz plašākas izmantošanas iespējas. No šā materiāla izgatavotās konstrukcijas ir brīnumvieglas un izturīgas. Līdz ar to mēbeļu dizaineri var piedāvāt klientiem daudz variantu – sākot no iebūvēta divdurvju skapja, kas dzīvoklī aizņem sienu, līdz nestandarta konstrukcijas montāžai mansardā. Arī alumīnija profili jāizvēlas no pazīstamiem zīmoliem, kas piedāvā kvalitāti, piemēram, firma Rival (Norvēģija), kuras profiliem dota 10 gadu garantija.

Durvju dažādība

Vissvarīgākais iebūvēto skapju elements ir durvis, tāpēc par pamatkritēriju vajag izvēlēties kalpošanas laiku. Tas ir atkarīgs galvenokārt no materiāla vai, precīzāk izsakoties, no tā pretošanās spējas ārējiem kaitējumiem. Visizplatītākās ir LMD (kokskaidu plātnes) un ĢDF (kokšķiedras plātnes). Ja ir iebildes pret šiem materiāliem, tad Bīdāmo sistēmu speciālisti iesaka izvēlēties finierējumu. Latvijā īpaši populārs ir dabīgais koks – ozols, dižskābardis un riekstkoks, bet no mīkstkoksnēm – priede un bērzs.

Daudzveidīgā apdare

Svarīga durvīm ir apdare. Par klasiskām uzskata durvis ar spoguļiem, dabīgām tapetēm, arī ar finierējumu. Padarīt interesantākas durvis var ar zīmējumiem vai ornamentiem. Tos uz stikla vai spoguļa var izveidot ar smilšu strūklu. Kompānijas Bīdāmās sistēmas speciālisti novērojuši, ka tas pašlaik ir pieprasīts pakalpojums, jo ļauj izveidot jebkādas sarežģītības attēlu. Taču labprāt tiek izvēlēti arī moderni apdares paņēmieni – stikla, krokodilādas un citu materiālu kombinācijas. Topā pašlaik ir izveidot uz durvīm fotogrāfijas, kas izskatās stilīgi un oriģināli.

Durvju "pildījums"

Bīdāmo sistēmu speciālisti skaidro, ka ērta skapja iekšpusi veido trīs galvenie komponenti – plaukti, izvelkami grozi un atvilktnes, drēbju pakaramie. Vieglos un higiēniskos izbīdāmos grozus izgatavo no izturīgām, ar vinilu pārklātām alumīnija stieplēm.

Grozi skapī nodrošina dabīgu gaisa cirkulāciju, vienlaikus ļaujot vienā acumirklī novērtēt tā saturu. Turklāt skapi var projektēt tā, lai tajā viegli savietotos tā saucamā saimnieciskā daļa – vieta, kur uzglabāt putekļu sūcēju, gludināmo dēli, piepūšamo matraci, saliekamo gultu u.tml. Lai ietaupītu vēl vairāk vietas, Bīdāmo sistēmu dizaineri atradīs papildu vietu arī iebūvējamai saliekamai gultai, ko pa dienu var viegli un ērti ievietot skapī. Kleitu, kostīmu un virsdrēbju glabāšanai var paredzēt īpaši paceļamas iekārtas, ko līdzīgu mehāniskam liftam.

Labi iederas jebkur

Iebūvētais skapis jeb skapis – kupeja labi iederēsies jebkurā vietā: virtuvē, priekšnamā, bērnistabā un viesistabā. Maldīgi ir domāt, ka jūsu mājoklī tam varētu nepietikt vietas. Kupejskapjus mēdz iebūvēt pat ļoti šaurās nišās. Tāpēc šaubīties nevajadzētu. Droši konsultējieties ar speciālistiem firmā Bīdāmās sistēmas. Viņi palīdzēs izvēlēties vispiemērotāko variantu un gādās par to, lai mājoklī parādītos praktiska un izskatīga mēbele – iebūvētais skapis.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar salonu Davanti

***

NODERĪGI!

"Bīdāmās sistēmas"

Rīga, t/c Spice Home, Jaunmoku iela 13, tālr. 67502080epasts: salons@bidamassistemas.lv

Liepāja, K. Ukstiņa iela 8, tālr.: 63443001

Salons DavantiRīga, Cēsu iela 31, tālr. 67717517, mob. 26557212

www.bidamassistemas.lv

Svarīgākais