Ielūdz reģiona lielākā viesnīca Park Hotel Latgola!

Šoreiz mūsu ceļojums veda uz četriem Latgales rajoniem – Rēzekni, Ludzu, Krāslavu un Daugavpili.

Tikāmies ar piecu ļoti atšķirīgu viesu māju un atpūtas kompleksu saimniekiem, par ko dalāmies iespaidos ar saviem lasītājiem. Sarunu ar viesnīcas Park Hotel Latgola vadītāju Rutu Sarkani uzsākam viesnīcas 10. stāvā. Šī vieta nav izvēlēta nejauši, jo no restorāna Plaza zāles paveras brīnišķīgs skats uz Daugavpils panorāmu.

Restorānā Plaza regulāri notiek saviesīgi pasākumi – katru piektdienas un sestdienas vakaru skan dzīvā mūzika. Nesen šeit rīkoja Austrumu deju vakaru; interesenti varēja baudīt arī džeza mūziku. Svinību galdus viesnīcas kolektīvs klāj kāzās, jubilejās vai korporatīvos pasākumos.

"Mums patīk radīt svētku sajūtu viesiem arī ikdienā! Desmitajā stāvā blakus restorānam ir sauna un džakuzi, ko var izmantot jebkurš mūsu viesis un arī pilsētas iedzīvotāji. Pirms pāris gadiem izveidojām tūrisma biroju, kura pakalpojumi ļoti noderīgi daudziem pilsētniekiem, un, protams, viesiem. Dažādu?konferenču un semināru rīkošanai piedāvājam moderni aprīkotas semināru un konferenču telpas, kurās varam nodrošināt arī sinhrono tulkošanu.

Katru darbdienu restorānā piedāvājam kompleksās pusdienas, kas maksā tikai 2,50 latus. Šo lielisko piedāvājumu izmanto gan konferenču organizētāji, gan ceļotāju grupas, gan individuālie apmeklētāji. Katru dienu ir atšķirīgs ēdienu piedāvājums, par ko pastāvīgajiem apmeklētājiem ir īpašs prieks," piebilst Ruta Sarkane.

Viesnīca Park Hotel Latgola celta pirms vairāk nekā 30 gadiem. Pirms četriem gadiem tā vēra durvis pilnīgi jaunā izskatā - moderni rekonstruēta un iekārtota atbilstoši mūsdienu prasībām, šobrīd atbilst trīszvaigžņu viesnīcas līmenim. Arī ekonomiski sarežģītajos laikos viesnīcas kolektīvs viesiem spēj piedāvāt augsta līmeņa pakalpojumus un nodrošināt visplašākās atpūtas un izklaides iespējas, piemērojot dažāda veida atlaides. Viesnīcas pirmajā stāvā ikvienam ir iespēja uzspēlēt arī kādu biljarda partiju.

Pakalpojumu cenas ir demokrātiskas, piemēram, Pool var spēlēt tikai par pusotru latu stundā. Viesnīcas viesiem ir iespēja uzspēlēt biljardu ar 50 procentu atlaidi. Uzņēmumi, kuri viesnīcā rīko seminārus, izvēloties konferenču zāli ar kafijas pauzi, saņem 50 procentu atlaidi zāles īrei.

Visas tūristu grupas var izmantot gida pakalpojumus, pēc pasūtījuma organizē ekskursijas pa pilsētu un tuvāko apkārtni, piedāvā arī automašīnu nomu. Tā kā viesnīca ir pilsētas centrā, no šejienes var ērti nokļūt jebkurā Daugavpils vietā. Kolektīvs gādā, lai viesi varētu noformēt arī Baltkrievijas un Krievijas vīzas. Turklāt to ir iespējams nokārtot pat vienas dienas laikā, jo Daugavpilī atrodas Krievijas un Baltkrievijas ģenerālkonsulāti.

Viesnīcas vadītāja Ruta Sarkane uzsver, ka šobrīd pakalpojumi pieejami par ļoti izdevīgām cenām. Piemēram, par divvietīgu numuriņu ar brokastīm jāmaksā tikai 25 lati, bet par vienvietīgu – 20 latu.

"Cenu ziņā cenšamies būt ļoti elastīgi, strādājam tā, lai katrs viesis šeit justos īpašs un gaidīts. Mūsu kolektīvs pamatoti lepojas ar to, ka savas Daugavpils vizītes laikā Park Hotel Latgola apartamentos uzturējās Valsts prezidents Valdis Zatlers," saka Ruta Sarkane.

Viesnīcas vadītāja ir pārliecināta, ka Daugavpilī vajadzētu pēc iespējas vairāk rīkot dažādus biznesa, mūzikas un sporta pasākumus starptautiskā līmenī. Latgales reģiona tūrisma informācijas centri un viesnīca Park Hotel Latgola sadarbībā ar LR ģenerālkonsulātu Sanktpēterburgā šopavasar martā rīkoja darba semināru Tavas skaistākās brīvdienas Latgalē. Tā mērķis bija iepazīstināt Sanktpēterburgas tūrisma aģentūras ar Latgales reģiona tūrisma piedāvājumu. Semināra laikā latgalieši prezentēja septiņus dažādus maršrutus, tajos ietverot kultūrvēsturisko un kulināro mantojumu, aktīvo tūrismu un amatniecību. Ruta Sarkane ir pārliecināta, ka veiksmīgai Latgales un Krievijas tūrisma tirgus sadarbībai ir vislabvēlīgākie priekšnoteikumi: vēsturiskās saiknes, kopīga valoda, attīstīts transporta un sakaru tīkls, interesants tūrisma produktu un pakalpojumu piedāvājums.

***

Park Hotel Latgola priekšrocības:

• Mājas siltums, komforts un skaistākā ainava pašā pilsētas sirdī par ļoti izdevīgām

izmaksām.

• Augstākais skatupunkts uz pilsētas panorāmu.

• Labākā vieta atpūtai un biznesa darījumiem.

• Izceļas ar gaumīgu iekārtojumu, augstu apkalpošanas līmeni un plašu piedāvājumu klāstu.

• Viesu rīcībā 118 labiekārtoti numuri: 66 standarta un 45 biznesa klases divvietīgie numuri, seši divvietīgi luksusa numuri un viens apartaments.

• Viesnīcā īpaši tiek aprūpēti jaunlaulātie, jo viņu numuriņš tiek izrotāts, numuriņā tiek pasniegts atdzesēts šampanietis, iespējami arī citi pārsteigumi.

• Ir smēķētāju un nesmēķētāju istabas; divi numuri iekārtoti viesiem ar īpašām vajadzībām.

• Viesnīcā var iegādāties suvenīrus ar Daugavpils simboliku, ādas un dzintara izstrādājumus, tautiskas zeķes un cimdus.

• Netālu no viesnīcas atrodas dzelzceļa stacija un autoosta, labākie izklaides centri, kā arī interesantas apskates un atpūtas vietas.

***

Daugavpils, Ģimnāzijas ielā 46

Tālr. 65404900

E-pasts: reception@hotellatgola.lv

www.hotellatgola.lv

Svarīgākais