THERMOR boileri – augsta kvalitāte ūdensapgādei

© F64

Pasaulē pazīstamās franču kompānijas THERMOR ūdenssildītāji ir populāri un pircēju pieprasīti jau sen. THERMOR ir jaunākās paaudzes produkcija, kas ir ideāls risinājums patērētājiem, lai mājās vai dzīvoklī nodrošinātu apgādi ar karsto ūdeni. Pirms kāda laika tā ienākusi arī Latvijā – mūsdienu prasībām atbilstošos ūdenssildītājus piedāvā SIA L.A.X.

THERMOR produkcija, ko raksturo augsta kvalitāte, tiek ražota Francijā kopš 1968. gada. Šodien tā ieņem līdera pozīcijas Eiropas elektrisko sildītāju un apkures

iekārtu tirgū. THERMOR ūdenssildītājiem raksturīgi seši kontroles posmi – konstrukcijas gareno un apļveida elementu sametināšanas pārbaude, vizuālā apskate, tvertnes piepildīšana ar ūdeni necaurlaidības, kā arī izolācijas pārbaudei, seko noslēguma tests, lai pārbaudītu visas sistēmas funkciju darbību, tajā skaitā jaudu. Šiem ūdenssildītājiem tilpums mēdz būt no 10 līdz 500 litriem, izmantojot tos vertikālā, horizontālā veidā vai uz grīdas.

Ūdenssildītāji ir aprīkoti ar augstas kvalitātes iekšējo segumu. Šādu rezultātu var iegūt, ja slīpē ar sīkām tērauda daļiņām, izmantojot augstu spiedienu, kā arī apdedzinot. Tilpnes emaljā ir kvarca sastāvdaļas. Apstrāde notiek augstā temperatūrā – 860 grādos pēc Celsija.

Pateicoties divkāršam iekšējam segumam, tvertne tiek pasargāta no deformācijas temperatūras un spiediena maiņas gadījumā.

THERMOR ūdenssildītāji ir aprīkoti ar lielisku aizsardzību pret koroziju. Tajos atrodas blīvējuma iekārtas, kas pilnībā nosedz tos elementus, kas ir visjutīgākie pret koroziju – tvertnes iekšpuses apakšējo daļu. Iekšējais stiklkeramīta segums ir pilnībā noturīgs pret baktēriju iedarbību, bet ārējais no tērauda – pret koroziju. Boilerus var uzstādīt arī telpās, kur ir paaugstināts mitrums, – to nodrošina izcilā aizsardzības sistēma (indekss IP25).

ACI sērijas priekšrocības

THERMOR ūdenssildītāju modeļu klāsts ir pietiekami plašs un daudzveidīgs. Īpaša ir sērija ACI, kurai salīdzinājumā ar tradicionālajām ūdens uzsildīšanas sistēmām piemīt izcilas priekšrocības, – tā aprīkota ar augstvērtīgu tehnoloģiju karstā ūdens optimizācijai, un šos boilerus nav nepieciešamības mainīt. ACI sistēmas boileri ir aprīkoti ar titāna anodiem, kas nenolietojas arī agresīvā vidē. ACI sistēmas darbība pamatojas uz elektroniski kontrolējamu anodu plūsmu. Kad tvertne nonāk saskarē ar ūdeni, anodi palīdz panākt ķīmisko līdzsvaru dzelzī, novēršot koroziju.

ACI sistēmai raksturīgā atšķirība no citām ūdens uzsildīšanas sistēmām – keramiskais sildelements. Tas ievietots speciālā kolbā, kas pasargā no ūdens negatīvās ietekmes. Sildelementam ir liela sildvirsma, kas ierīcei neļauj pārkarst un paaugstina siltuma atdevi. Šā elementa lielā apsildes virsma ļauj izvairīties arī no trokšņa un katlakmens veidošanās iekārtas darbības laikā. Atrodoties emaljētā metāla apvalkā, kas iebūvēts ūdenssildītāja korpusā, sildelementa nomaiņai nav nepieciešams nolaist ūdeni. Siltumizolācija ir izveidota no ekoloģiski tīra poliuretāna 45 mm biezumā, kas ļauj būtiski samazināt siltuma zudumus. 100 litru tilpuma boileram zudumi veido tikai 0,23 grādus diennaktī. Elektroniskais kapilārais termostats ļauj maksimāli precīzi uzturēt vēlamo temperatūru boilerā.

Pagarina ekspluatācijas laiku

Ražotāji ir parūpējušies, lai THERMOR ūdenssildītājiem ir ne tikai visas iepriekš minētās priekšrocības, kas palielina ūdens ekspluatācijas laiku un samazina arī elektroenerģijas patēriņu, bet ir izveidots arī pievilcīgs dizains. Iegādājoties

THERMOR produkciju, patērētāji iegūst labu rezultātu – aizsardzību pret koroziju, kas pagarina ierīču ekspluatācijas laiku. Tvertnes garantija ir septiņi gadi, bet elektronikai – divi gadi. n

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA L.A.X.

Svarīgākais