Ielūdz skaistumkopšanas industrijas izstāde

© F64

No 12. līdz 14. aprīlim apmeklētājus aicina ikgadējā skaistumkopšanas un veselības izstāde Expo Beauty 2013. Šogad pēc vairāku gadu pārtraukuma izstāde atkal pulcēs dalībniekus Skonto zālē.

 Ar jauniem inovatīviem līdzekļiem sejas ādai, ķermenim, matiem un nagiem izstādē piedalīsies vairāk nekā 100 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Polijas.

Tiks piedāvāti arī dekoratīvās kosmētikas, profesionālie instrumenti, manikīra un pedikīra, ārstnieciskie un profilaktiskie līdzekļi. Būs skaistumkopšanas salonu, solāriju un SPA centru aprīkojums. Apmeklētāji varēs iepazīties ar pavasara vasaras meikapa, manikīra un frizūru jaunākajām tendencēm. Būs iespēja saņemt speciālistu konsultāciju, izmēģināt procedūras, konsultēties ar stilistiem, izveidot jaunu frizūru un izvēlēties meikapu.

Šogad jauninājums izstādē – veselības tēma un EKO produkti, kas kļuvuši aktuāli arī kosmētikā. Tos pārstāvēs gan jauni šā tirgus dalībnieki, gan pazīstami zīmoli. Profesionāļus un apmeklētājus gaida virkne nozīmīgu konkursu. Viens no tiem – ikgadējais Baltijas SPA čempionāts, kurā masieri un SPA meistari demonstrēs meistarību. Atklātais Baltijas vizāžistu konkurss mudinās profesionāļus no visām Baltijas valstīm veidot jaunus fantastiskus tēlus. Unikālu pasākumu izstādes laikā piedāvās dizaineri sadarbībā ar Baltijas Imidža speciālistu asociāciju – konkursā Ekstravagantā līgava balto līgavas kleitu mudinās nomainīt uz kaut ko drosmīgāku, spilgtāku un emocionālāku, aizgūtu no citām valstīm un kultūrām.

Izstādes laikā gan dalībniekiem, gan apmeklētājiem būs iespējams tikties ar ārstu Sergeju Diordičuku, SPA SCHOOL vadītāju, medicīnas doktoru, praktizējošu ārstu osteopātu, reflektoterapeitu, austrumu ārstnieciskās prakses speciālistu un meistaru, kurš visas trīs izstādes dienas demonstrēs savas prasmes. Konkurss Zelta pinums frizieriem, vizāžistiem un stilistiem rādīs skatītājiem un arī mācīs, kā veidot aktuālo bižu pīšanas tehniku. Uz skatuves konkursanti veidos trīs dažādus tēlus – klasisko vai kāzu vakara frizūru uz pinumu bāzes, avangarda vakara frizūru uz pinumu bāzes un etnisko vakara frizūru uz pinumu bāzes. Konkurss Masu mediju pārvērtības kļūs par īstu kaujas lauku sešām frizieru un vizāžistu komandām. Komandu uzdevums – pārvērst mediju pārstāvi, nodemonstrēt māksliniecisku un lakonisku New look stilu Elegantais. Šo konkursa organizē portāls par skaistumkopšanu un veselību www.3ade.lv, tāpat kā konkursu Paaudžu kauja. Tajā dalībniekus izvēlēsies atbilstoši vecuma kritērijiem. Šo pasākumu vēros skatītāji un mediju pārstāvēta astoņu cilvēku žūrija. Uzvarēs tas, kurš atbilstoši noteikumiem vislabāk izveidos griezumu bobu – karē.

****

EXPO BEAUTY 2013

• Izstāde notiks Skonto zālē Rīgā, E. Melngaiļa ielā 1a.

Izstādes darbalaiks

• piektdien, 12. aprīlī, no pulksten 11.00 līdz 20.00,

• sestdien, 13. aprīlī, no pulksten 11.00 līdz 19.00

• svētdien, 14. aprīlī, no pulksten 11.00 līdz 18.00.

Svarīgākais