Svētku našķi no Ricberry

© Nra arhīvs

Ricberry ražotā produkcija veikalu plauktos ir atpazīstama pēc zaļā RB logotipa. Tā ir zīme, kuru ieraugot var būt drošs, ka iepakojuma saturs ir 100% dabisks, satur vērtīgu bioloģiski aktīvo vielu kompleksu (vitamīni, flavonīdi, antioksidanti), kā arī šie našķi ir ražoti vienīgi no Latvijā audzētām ogām un augļiem.

Ir prieks par to, ka Ricberry ir atraduši, vai pareizāk būtu teikt – radījuši – savu sulīgo sukāžu, sīrupu kokteiļu, ogu ketčupu, dabīgo limonāžu, un nu, arī ogu saldumu nišu, un tik daudz jaunu produktu, kam nav analogu tirgū! Prieks, ka ir uzsākta tādu dabīgu saldumu ražošana, kas radīti uz ogu produktu bāzes un tālab ir ar samazinātu cukura daudzumu un dabīgi. Ceram, ka arvien varēsim sagaidīt ko jaunu, īpašu un garšīgu arī turpmāk!

Sīrupi un sukādes Lolo – Jums ar izsmalcinātām garšvielām – īstā Ziemassvētku garā! Ja vēlaties uzturēt svētku izjūtu mājās vai dodoties ciemos, karstais Ziemassvētku sīrupu kokteilis vai mūsu sulīgo sukāžu kokteilis būs droša izvēle.

Ziemassvētki ir īstais laiks, lai iepazītu Zaķa ūsas un Lāča ķepas, – sulīgās, saldās (tomēr ar samazinātu cukura daudzumu un pat pašiem mazākajiem drošās) sukādes kopā ar kartona zaķīti vai lācīti patiks pašiem jaunākajiem un liks pasmaidīt arī vecākiem, jo dabiski gardumi un izkrāsojama rotaļlieta taču ir īpaši jauka dāvana.

Iepērkoties internetā (www.ricberry.eu), izcila baudījuma meklētājiem šajos Ziemassvētkos ir iespēja pirmajiem pamēģināt jaunumu saldumu un šokolādes tirgū, apburošas garšas īpašnieci – ogu šokolādi, kura nonāks veikalu plauktos vien nākamajā – 2013. gadā.

Sukādes ar enerģijas lādiņu – SukkaDelles, kas domātas ikdienā aktīviem bērniem un jauniešiem, iepakotas īpašā – Ziemassvētku tematikai veltītā – iepakojumā!

Pilnu SIA Ricberry sortimentu, kā arī specializētus Ziemassvētku dāvanu komplektus iespējams apskatīt jaunajā internetveikalā www.ricberry.eu