Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Māja

FOTO: Pavasara/vasaras 2020 karstākās tendences

© Publicitātes foto

Ir noslēgusies 31. Rīgas modes nedēļa (Riga Fashion Week, RFW), kuras programma ietvēra labāko Latvijas modes mākslinieku un ārvalstu dizaineru 2020. gada pavasara/vasaras sezonas kolekciju skates. Neatkarīgā apkopojusi Latvijas modes dizaineru interesantākos un karstākos piedāvājumus nākamā gada pavasara/vasaras sezonai.

Galvenais RFW podijs šajā sezonā atradās pēc rekonstrukcijas atklātajā Hanzas peronā, kur 2020. gada pavasara/vasaras sezonas kolekcijas prezentēja labākie Latvijas zīmoli: MCouture, Katya Katya London, Nolo, Anna Led, Bergs Prive, Amoralle, Natalija Jansone, Noname Atelier, jaunpienācējs - Selina Keer, bērnu modes zīmoli - Aristocrat Kids, Baronessa un Rock and Mouse, kā arī četri ārvalstu zīmoli - Caterina Moro no Itālijas, Diana Arno un Marimo no Igaunijas un Zefyras no Lietuvas.

Ar savām prezentācijām un performancēm ārpus RFW galvenā podija citās ar modi un kultūru saistītās vietās Rīgā šajā RFW piedalījās tādi zīmoli kā Ksenia Danilova Hats, Mareunrol’s, One Wolf un Sin on the Beach.