Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Māja

PADOMS, kādas pērles meklēt izpārdošanas laikā

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Sen kārotā jaka par puscenu!? Vajag! Sākušās lielās pavasara un vasaras kolekcijas izpārdošanas. Stilīgas kleitas, pludmales čības, krāsaini peldkostīmi, mugursomas un aksesuāri, stilīgas interjera lietas un daudz kas cits izdevīgāk kā jebkad agrāk! Kā neapjukt plašajā piedāvājumā un atrast kāroto? Modele Diāna Kubasova un blogere Anete Ozoliņa piedāvā ieskatu sezonas aktualitātēs un praktiskus padomus veiksmīgai iepirkšanās tūrei.

Modele Diāna Kubasova ieskicē šīs sezonas aktualitātes.

“Aizdomājoties par to, kas šogad ir modē - brīžiem šķiet, ka pilnīgi viss. Jo iespaidīgāk un neparastāk, jo labāk. Esmu pārliecināta, ka pat katrs modes skeptiķis šogad būs, iespējams, netīši “ieķēris” kādu modīgu apģērbu vai aksesuāru,” spriež Diāna. Viņa uzskata, ka bambusa somiņa ir absolūta nepieciešamība, dodoties uz pludmales ballīti vai atpūtu kūrortā, bet pilsētai būs piemēroti “velosipēdista šorti”. Šogad pilnīgi neatņemama garderobes sastāvdaļa ir statement sneakers - lieli, masīvi, uzkrītoši apavi. Tāpēc no skapja labāk nevilkt ārā akurātās, mazās, vienkāršās botiņas, tās atstājam nākamajām sezonām - tās noteikti atgriezīsies modē. Čūskas raksts un āfrikāņu stila ornamenti uz visdažādākajiem apģērba gabaliem ir absolūti lieliska izvēle.

“Mans favorīts - ovālas saulesbrilles. Ikdienā, it īpaši vasaras sezonā, mani sastapsiet ar skaistām, modīgam saulesbrillēm. Šķiet, bez tām vairs nevaru iztēloties savu ikdienu,” atzīst Diāna. “No modes tendencēm neizbēgt, tās mūs pavada uz katra soļa. Ļaujieties tām! Piemeklējiet sev tīkamāko, piemērotāko un ticiet - ikdiena vienmēr būs krāsaina un neparasta,” stāsta Diāna.

Modes blogere Anete Ozoliņa piedāvā praktiskus ieteikumus, lai neapjuktu atlaižu trakumā.

Izpārdošana ir modes blogeres Anetes Ozoliņas mīļākais gadalaiks. Tas ir laiks, kad īpaši izdevīgi noķert jau sen kāroto un atrast patīkamus pārsteigumus, kurus citādi neieraudzītu. Anete sniedz trīs vērtīgus padomus, ko iegādāties izpārdošanas laikā:

1. Meklē lietas, kas noderēs gan šosezon, gan nākamgad!

“Es vienmēr izpārdošanās meklēju lietas, kas noderēs kā šosezon, tā arī nākamajā gadā. Parasti tās ir lietas ar klasiskāku formu vai krāsu, lai tās droši varētu valkāt pēc iespējas ilgāk. Tomēr galvenais, lai šis apģērbs vai apavi man labi der, ļoti patīk un iederas manā garderobē. Tad ir skaidrs, ka gribēšu to valkāt vēl un vēl,” atklāj Anete.

2. Apmeklē zīmolu veikalus!

“Izpārdošanās arī ieteiktu ieiet veikalos, kuros citkārt iepirkties varbūt liktos pārāk dārgi. Kvalitatīvu zīmolu preces ar atlaidēm iespējams iegādāties par draudzīgu cenu. Šādas lietas būs daudz izturīgākas un ilgāk kalpos. Turklāt var arī novērot, ka piegriezums un forma ir vairāk pārdomāta un ērtāka. Noteikti ir vērts investēt lietā, ar kuru gribēsies un varēs draudzēties ilgi,” stāsta Anete.

3. Nodrošinies pret UVA staru aizsardzību!

Anete atgādina, ka nedrīkst arī aizmirst par kosmētiku - līdzekļus ar SPF aizsardzību nepieciešams lietot visu gadu, jo UVA stari māk izkļūt cauri mākoņiem un atstāj ādā paliekošas sekas.

No vasaras modes precēm Anete iesaka izpārdošanas laikā iegādāties ērtu peldkostīmu, kimono, vasaras pleca somu, ērtas, gumijotas sandales, džinsa šortus, džinsa jaku un vasaras platmali. Arī kvalitatīvas saulesbrilles noderēs visu gadu, turklāt tās rūpējas ne tikai par mūsu stilu, bet arī veselību, aizsargājot acis un ādu ap acīm no UV starojuma.