Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Māja

Patīk ceļot? 8 ieteikumi, kā īsināt laiku lidostā

© Publicitātes foto

Ceļojot svarīgs ir ne vien pats galamērķis, bet arī ceļš līdz tam – nereti, dodoties uz ārzemēm, nākas pavadīt daudz laika lidostās. Samsung ir apkopojis astoņus ieteikumus, kā šo šķietami nelietderīgo gaidīšanas laiku padarīt jēgpilnu un interesantu.

Pastaiga ar mērķi

Izaicini sevi, dodoties pastaigā pa lidostu - ja izmanto viedpulksteni, uzstādi sev soļu mērķi, piemēram, 10 tūkstošus, un apstaigā visus iekāpšanas sektorus, kamēr mērķis ir sasniegts. Tā ne vien izkustēsies, bet arī atklāsi kādu neredzētu nostūri pat pazīstamā lidostā.

Aprunājies ar svešinieku

Lidostās satiekas cilvēki no visdažādākajām valstīm un kultūrām, tāpēc tie, kam patīk komunicēt, var iepazīties un aprunāties ar citiem garlaikotiem pasažieriem, tā ne vien iepazīstot citas kultūras, bet, iespējams, iegūstot jaunus draugus, ko apciemot nākamā ceļojuma laikā.

Spēlē spēles

Nelielas galda spēles, kāršu spēles, vārdu spēles, mobilās spēļu konsoles vai spēles viedtālrunī - katram ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko spēļu veidu. Spēlējot spēles, laiks paskries nemanot.

Padari iekavētos darbus

Tie, kas nedodas atvaļinājumā, bet gan darba braucienā, var izmantot gaidīšanas laiku lietderīgi, padarot iekavētos darbus. Tam lieliski noder lidostās esošās biznesa atpūtas zonas, kur pieejamas ērtas sēdvietas un darba galdi, dzērieni un uzkodas, kā arī citi labumi.

Izmanto laiku skaistumkopšanai

Daudzās lidostās ir pieejami arī skaistumkopšanas saloni, tāpēc gaidīšanas laiku vari izmantot dažādām procedūrām, kam ikdienā neatliek laika - izbaudi sejas masāžu, apmeklē manikīru vai apgriez matus.

Ātra ekskursija uz pilsētu

Ja caurbraucot lidostā jāpavada vairākas stundas, izvērtē, vai vari paspēt aizbraukt apskatīt tuvāko pilsētu. Braucot ar vilcienu vai metro, līdz pilsētas centram bieži vien var nokļūt dažu minūšu laikā, savukārt atsevišķās lidostās pieejamas speciālas ātrās ekskursijas ar autobusu līdz pilsētai un atpakaļ.